Jövőbemutató karriert építhet: blokklánc szakember képzést indít az Edutus Egyetem

2022. február 6. 18:00
A Fintech Világa – Blockchain Percek adásában a résztvevők a Magyarországon elérhető, hivatalos blokklánc oktatásról beszélgettek.

A Fintech Világa – Blockchain Percek adása egy hetente megjelenő rádióműsor és podcast, ami a blokklánc technológiák világát boncolja. Bár egyre többet hallani a kriptovalutákról és egyéb blokklánc megoldásokról, sokaknak ez még mindig idegen terület. Műsorunk éppen ezért segít naprakészen tartani a hallgatókat a technológia rohanó világában. Edukációs és közéleti elemeket ötvözve igyekszünk ismertetni az alapokat, legyen az a legújabb híreken vagy a legérdekesebb vállalkozásokon keresztül.

A Fintech Világa – Blockchain Percek adásában Bátorfi Botond, a Peak tanácsadója és Machán-Csetvei Frigyes műsorvezető Czeglédi Tamást látták vendégül, aki az Edutus Egyetem „Általános blokklánc szakember” képzésének szakmai vezetője, valamint a Blockchaineum Group alapító tagja. Az adás fő témája a Magyarországon elérhető, hivatalos blokklánc oktatás volt.

Többek között szó esett arról, hogy hogyan születetett meg a képzés létrehozásának ötlete, milyen témaköröket fed le a tananyag, milyen a képzésen résztvevők szakmai összetétele,

valamint általánosságban milyen a hazai blockchain ismeretek és oktatás helyzete.


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés