Szóhoz sem engedték a lovagláspártiakat a nemzetközi közgyűlésen

2021. december 05. 13:10

Így választották újra a Nemzetközi Öttusa Szövetség elnökét.

2021. december 05. 13:10
Marosi Ádám

Marosi Ádám a Nemzetközi Öttusa Szövetség múlt hétvégén lezajlott tisztújító közgyűléséről elborzasztó részletekkel szolgált a Kossuth Rádiónak. Az adást visszahallgathatja itt.

Az ügy hátteréről itt és itt olvashat.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zöld zsömle
2023. február 15. 05:50
Ez az új nemzetközi közgyűlések menetrendje... Csak az szólhat, akinek LIBE-akkreditációja és pedigréje van...
Járványfigyelő
2023. január 26. 22:16
Gyalázat. Újra kell alapítani az eredeti szabályok szerint, öt napos tusa formában. Nevezzük mondjuk status quo ante pantethlonnak.
tetx
2023. január 26. 22:16
Kell alapítani sajat külön sportágat, ott kell versenyezni. Az öttusa meg lehúzhatja szép lassan a rolót a fogyatékos vezetőkkel együtt, akiket persze név szerint kitiltani az újból.
corsair
2023. január 26. 22:15
Mondja ezt az aki biztosan nem volt soha ló közelében! Ha lett volna pontosan tudná a ló és lovasa között olyan feltétlen bizalom van egymás iránt ami más állatok esetében nincs meg. Hol van itt kizsákmányolás, militarista parádé? Gondolj az autista, Down kóros gyerekek terápiás lovagoltatására
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik