Együttérzésre szólít fel az amerikai professzor a pedofilokkal kapcsolatban

2021. november 27. 16:30
Írta: Fekete Kíra
Az Old Dominion Egyetem queer professzora felszólalt a pedofília megbélyegzése ellen, szerinte enyhébb szóval kellene hivatkozni a pedofilokra. 

Egy bejegyzett nonprofit szervezet, a Prostasia Foundation – amely legalizálná a kiskorúakat ábrázoló szexbabákat – Allyn Walkerrel, a virginiai Norfolkban található Old Dominion Egyetem szociológia és bűnügyi igazságszolgáltatás adjunktusával készített interjút, amelyben a transz férfi kifejtette a véleményét azokról az emberekről, akik a kiskorúakhoz vonzódnak.

A transznemű professzor enyhítene a pedofilok megítélésén

Walker az interjúban kiemelte, hogy „a MAP (Minor Attracted People, azaz kiskorúakhoz vonzódó emberek) érdekvédelmi csoportok – mint például a B4U-Act – támogatják az új kifejezés elterjedését, elsősorban azért, mert kevésbé megbélyegző, mint a pedofilhoz hasonló megnevezések”. 

Walker szerint a pedofília csupán a szexuális vonzalom egy formája, ezért ezt tolerálni kell.

A transz adjunktus ragaszkodik ahhoz, hogy a „pedofil” megnevezés helyett a „kiskorúakhoz vonzódó emberek” kifejezést használják, mivel az előbbi sértő lehet az érintettek számára – mutatott rá a ZeroHedge.

Anna Slatz kanadai író a 4W hírportálon írt korábban a pedofilokat védő szervezetről: „A 4W korábban már foglalkozott a B4U-Act nevű csoporttal, amelyet az elítélt, gyermekeket többszörösen megerőszakoló Michael Melsheimer alapított azzal a céllal, hogy normalizálja a pedofíliát és elterelje a figyelmet a megelőzési erőfeszítésekről (...) Melsheimer saját szavait idézve azt akarta elérni, hogy a B4U-Act- csoportot soha ne hozzák összefüggésbe a bűncselekmények megelőzésével”.

Walker szerint a pedofilok megbélyegzése „hatalmas probléma”

„Bár én magam nem vonzódom a kiskorúakhoz, de queerként én is sokat tapasztaltam és rájöttem, hogy vannak olyan vágyaim, amiket sokan nem értenének meg, vagy erkölcstelennek tartanák azokat. Ezek a tapasztalatok formáltak olyanná, amilyen most vagyok, emiatt tudom min mennek keresztül ezek az emberek, és többet akartam megtudni róluk” – fedi fel az érzéseit Walker.


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 200 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogyan úszhatja meg a FED és csatolt szarcsimbókjai - mindig - a gazdasági-pénzügyi csődöket, amit maga hoz létre?
A legegyszerűbb módon:
médiája révén feldühíti az embereket, egymás ellen,
majd a háborúskodás - amely áldozatai nem tarthatnak örökké - lecsillapodásával, újra előlép, mint a megoldás instruktora, és elkezd úgymond, hiteleket - a semmiből! - osztogatni.
A legközelebbi csődig, ez tart már régóta, de 1914 Szarajevóval jelezve mindenképp...
Mivel egy mai a fizikai háborúban már a FED-es szarcsimbókok sem úsznák meg, - mint eddig - így ideológiai-lelki bűntudatipart hoznak létre és célzottan bűnösnek kinevezve a fehér embert, a felépített civilizáció lerombolása az a háború, amelyet megoldásnak, sokadik .0-ás győzelmüknek terveznek.
A fehér keresztény ember megmentheti a civilizációt, de csak akkor, ha:
FEGYVERT VESZ A KEZÉBE
és habozás nélkül használni kezdi
a FED és szarcsimbókjai ellen.

A FED magyarországi szarcsimbókjai:
kivétel nélkül minden Soros-szervezet.

A pedofília menthetetlen, minden lehetséges eszközzel szembe kell szállni azzal: nyilvántartani a pedofílokat, keményen büntetni. Nincs helye semmiféle elnézésnek, mert a gyerekek védelme mindenek felett való érdek.

https://nypost.com/2021/11/25/..
....prof-who-referred-to-pedophiles-as-minor-attracted-persons-to-resign/
Valami visszhangja odaát is volt véleményének.

Ez könnyen igazolható: ha pedofil vagy, adj meg a fórmutársadnak egy helyet és időpontot, és kiderül, igazad van-e.

Vagy elfojtja. Ahogy normális heteroszexuális emberek is képesek létezni erőszak vagy manipuláció nélkül.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés