A kisvállalkozások dolgozóit jutalmazza, ezzel keres dollármilliókat egy spanyol cég

2021. november 16. 21:13
A Fintech Világa adásában a résztvevők a munkavállalói juttatásokkal kapcsolatos fintech megoldásokról beszélgetnek.

A Fintech Világa adásában Suppan Márton és Érczfalvi András a munkavállalói juttatásokkal kapcsolatos fintech megoldásokról beszélgetnek. A globális munkaerőpiaci helyzetet ismerve egyre fontosabbak a különböző munkavállalói benefitek. Mivel ezek nagyrészt pénzügyi/biztosítási termékek lehetnek, sorsszerű, hogy ezt a piacot is elérte a fintech jelenség.

A nagyvállalatok megtehetik, hogy saját jutalmazási terveket készítenek, és építenek fel, de sok ezer alkalmazott kell ahhoz, hogy megérje teljesen saját platformban gondolkodni, ezért egy jó értékajánlattal komoly szelet hasítható ki a kkv szektor szereplői közül. Nemzetközi szintű  szolgáltatással rendelkezik ezen a területen a spanyol Cobee, amely röviden bemutatásra is kerül az adásban

A Cobee egy online platformmal rendelkezik, amely egyszerűbbé teszi és automatizálja a vállalatok számára a munkavállalói kedvezmények menedzselését.

A vállalat maga is kínál rugalmas kompenzációs struktúrákat a munkavállalóknak. Termékpalettájukon számos típusú benefit szerepel. Céljuk, hogy a vállalatok az automatizáció előnyeivel élve több időt szánhassanak azokra a teendőikre, amelyek igazán fontosak. 2021 júliusában egy 14 millió dolláros tőkebevonást hajtottak végre.


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés