Kínai professzor: Az Egyesült Államok vereséget szenvedett a „biológiai háborúban”

2021. május 28. 12:17

Írta: Takács Zsolt
Egy a kommunista kormánnyal szoros kapcsolatban álló kínai professzor kijelentette, hogy az országa 2020-ban biológiai háborúban győzte le az Egyesült Államokat, amivel végre helyre tette riválisát.

Chen Ping, a Fudani Egyetem Kínai Intézetének vezető kutatója, a Kínai Kommunista Párthoz (KKP) köthető agytröszt és a Pekingi Egyetem professzora a biológiai háború kifejezést használta egy videójában, amit Jennifer Zeng, egy USA-ban élő kínai blogger fordított le.

Zeng azt írja, hogy a kínai kutató szerint

a nyugati modell kudarcot vallott,

az 500 éves tengeri civilizáció kudarcra van ítélve, a KKP pedig győzelmet aratott.

A kutató szerint a Kínai Kommunista Párt utat mutat a modernizációnak a biológiai forradalom, a 2020-as járvány utáni új korszakban.

Ping azt mondja, hogy 2020-ban

Kína megnyerte a kereskedelmi, tudományos és technológiai, de különösen még a biológiai háborút is.

„Az eredmény példátlan, ez egy korszakalkotó történelmi esemény” – folytatta a professzor, aki hozzátette, hogy a Kínán belüli liberális, Amerikát imádó kultusz valójában megalapozatlan és az Egyesült Államok megítélése végre visszatért eredeti állapotához – hangsúlyozta Ping.

Ping a 2020-as amerikai választásokat is megemlítette videójában, ahol megjegyezte, hogy

Trump négy éve alatt nem sikerült helyreállítani az USA egyre gyengülő nemzetközi státuszát.

A professzor szerint ez nem kizárólag Trump újraválasztásának kudarcában látszik, hanem az Egyesült Államokban és Egyesült Királyságban uralkodó neoliberális ideológia által négy évtizeden át vezérelt globalizáció kudarcában is.

„Ezért az Egyesült Államok és Európa fejlesztési és modernizációs modellje nem méltó ahhoz, hogy azt Kína lekövesse” – tette hozzá Ping.

Kína gazdasága 18,3 százalékkal nőtt 2021 első negyedévében az előző év azonos időszakához képest, amely a legnagyobb mért növekedés a mutató számolásának 1992-es megkezdése óta. Az ország kétségkívül gyorsan talpra tudott állni a koronavírus-járványból, írja a ZeroHedge. Szakértők szerint a koronajárvány évének egyértelmű győztese Kína volt.

Trump távozásával az Egyesült Államok most ki van szolgáltatva a kínai kommunista államnak, mivel Joe Biden számára nem idegen az, hogy kiszolgáltassa és kiárusítsa az amerikai ipart a kínai befektetőknek – írja a ZeroHedge újságírója.

A világ vezető tudósai épp mostanában sürgetik, hogy további ellenőrzéseket hajtsanak végre azzal kapcsolatban, hogy a koronavírus a Wuhan Virológiai Intézetből szivárgott-e ki, mivel a tudósok szerint a WHO nagyon hamar elvetette ezt a koncepciót.

Az amerikai republikánus képviselők is további kutatásokat sürgetnek az üggyel kapcsolatban és hozzáférést akarnak kapni minden olyan információhoz, amely a wuhani laboratóriumban végzett kutatásokból származik. Az Egyesült Államok nemzetbiztonsági tisztviselői szerint COVID-19 világjárvány elterjedéséről szóló leghitelesebb történet, hogy a vírus egyszerűen kiszabadult a kínai laboratóriumból.

Érdekességként jegyezzük meg, hogy míg korábban a Facebook álhírnek nevezte és cenzúrázta azt az elméletet, miszerint a vírus egy kínai laborból szökött el, az elmúlt napokban viszont a cég cenzorai meggondolták magukat és az egykori álhírt már nem cenzúrázzák. Ez arra utal, hogy a Facebook az álhíreket valójában valós ismeretek hiányában, politikai alapon minősíti.


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rohadék kínaiseggnyalók még ezután is a KKP-t ajnározzák.

Wazze, szállj ki a sárgák seggéből és legyél kevésbé idióta!

"Rohadék kínaiseggnyalók még ezután is a KKP-t ajnározzák."

Legyen mindenesetre az világos számodra hogy eme a gonosz sárga rasszbéli és komcsi kkp-s Fudan-i professzor a biológiai háború kitörését ha Wuhan helyszínhez is köti , a laborból kijutást Nyugati , Kínát befeketitő globális skáláju szabotázsként láthatja a maga 1.4 milliárdos lakosságú buborékjában.

Nem kellett volna elkezdeni kedves Usákok:
https://www.unz.com/announceme..

Oh igen a csernobili komcsi elkúrás.

De mindemellett Csernobilban nem voltak azon a szép áprilisi hónapon
Nemzetközi Katonai Világjátékok, vagy nemzetközi kutatási együttműködésben kutató teljesen átvilágított nem-szaboteur tudományoskutatók Pripjatyban, finanszírozási és tudás transzfer programok keretében a morajló négyes blokk mellett.

Tajvan a köztársasági Kína.

Olvastad Ron Unz írásait az American Pravda sorozatában? Ha nem, akkor ajánlom. Egy kis okosodás senkinek se árt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés