Elbocsátások helyett keresleti robbanásra készül a zirci sörfőzde – MAKROVLOG

2021. április 28. 15:50

Írta: Takács Zsolt
A nagy cégeknél a könyvelők írják a recepteket – árulja el a Makronómnak Utassy Roland, a Zirci Apátsági Manufaktúra sörfőző mestere. A sör kiváló folyékony böjti eledel, a ciszterciek pedig mindenben, így sörben is az önellátásra törekedtek – tudjuk meg. Az alapanyagot azonban még ma is külföldről hozzák, ráadásul a kiskereskedelmi multik polcaira sem egyszerű bekerülni. Az apátsági sörbiznisz ettől függetlenül is töretlenül fejlődik, elbocsátások helyett idén már a nyitás keresleti robbanására készülnek. A Makronóm interjúja.

További videós tartalmakért iratkozzon fel a Makronóm Youtube csatornájára!

(Borítókép: Mátrai Dávid) 


Kedvelje a Makronómot Facebookon!



Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés