Ma kezdődött a digitális átalakulás hete

2021. április 20. 23:31

A Digital Transformation Week Europe egy ingyenes online esemény és konferencia, mely április 20-22 között kerül megrendezésre. A digitális átalakulást feltáró és bemutató rendezvényen várhatóan 1.500 technológiai szakember vesz részt. 40 szakértő előadásait, velük készített panelbeszélgetéseket hallgathatunk meg, melyek során mindannyian megosztják páratlan tudásukat és szakmai, illetve iparági tapasztalataikat.

2021. április 20. 23:31
null

Kiket várnak?

Az esemény olyan technológiai szakembereknek és döntéshozóknak szól, akik befektetési és stratégiai kérdésekben érintettek, vagy úttörő projekteket építenek és valósítanak meg a szervezetükben, illetve azoknak, akik vezetői, döntéshozatali témákat, véleményeket, stratégiákat, prognózisokat kívánnak megismerni az üzleti fejlődés előmozdítása érdekében. 

Az iparág színe-java

A szervezők legalább 1.500 résztvevőre számítanak, köztük technológiai vezetőkre, a digitális átalakulás éllovasaira, informatikai és innovációs cégek vezetőire, az IoT és az AI infrastruktúra szolgáltatóira, a felhőszolgáltató cégekre, üzleti elemzőkre, hálózati menedzserekre, információbiztonsági és egyéb szakértőkre. 

Kapcsolati tőkével is gazdagodhatunk

A rendezvény online platformján lehetőség van az AI alapú kapcsolatépítésre is. A sikeres regisztráció után bárki találkozhat az élvonalbeli szakemberekkel, akik így hasznos tanácsokkal szolgálhatnak az egyéni stratégiák kidolgozásával kapcsolatban is. A weboldalon, a bejelentkezést követően, bárki könnyedén megtervezheti a napirendjét, kiválaszthatja a hasznos és érdekes előadásokat és kiállítókat. Ugyanitt kapcsolatba lehet lépni és találkozókat lehet egyeztetni az előadókkal, a szponzorokkal és a kiállítókkal. Lehetőség van ezáltal kapcsolatot építeni olyan cégekkel és szervezetekkel is, mint a Volvo, TetraPak vagy akár a WHO. Ezáltal a megszerzett tudás mellett hasznos ismeretségeket, együttműködéséket is ki lehet alakítani. 

Ízelítő a témákból:

  • Új munkahelyi technológiák a digitális munkaerő piacon. Milyen eszközök, technológiák és megoldások működnek legjobban ezeken a területeken?
  • Hogyan segít az AI megérteni és előre jelezni az ügyfelek viselkedését? Hogyan javítható ezáltal a szolgáltatás minősége?
  • Miért kiemelkedően fontos a kiberbiztonság a digitális átalakulás során?
  • Headless Tech egyedi vásárlási élmények
  • Az 5G és a WIFI6 lehetőségei a fogyasztók szempontjából
  • Big Data és Analytics architektúra
  • Melyek a Quantum Computing kézzelfogható lehetőségei?
  • Hogyan segíti az Edge Computing az AI, a gépi tanulás, az 5G és az IoT optimalizálását?
  • Blockchain az üzleti folyamatok gyorsítója

A rendezvény weboldala és ingyenes jegyfoglalás itt.

A cikket fordította Papp Helga.
 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik