Jó lenne kétévente megismételni a globális lezárásokat a baloldali brit lap szerint

2021. március 8. 16:25
A Guardian szerint kétévente globális lezárások lesznek szükségesek ahhoz, hogy megmentsük a bolygót. Írták ezt (az azóta megváltoztatott) címet egy olyan tanulmány ismertetéseként, amely szerint nem lezárásokkal kell elérnünk a klímacélt.

A Guardian cikkének eredeti címe az volt, hogy kétévente globális lezárárások szükségesek a párizsi klímacélok eléréséhez. 

A cikk által hivatkozott tanulmány egyébként kiemelte, hogy bár tényleg akkora kibocsátási csökkentések lesznek szükségesek, mint amekkorát a járvány okozott, ezek eléréséhez teljesen más eszközöket kell használni.

Szélsőséges baloldali-zöld tervgazdászok és aktivisták már elkezdtek azon gondolkodni, hogy a jövőben klímalezárásokat vezethetnének be a kormányok.

A Guardian volt az a lap, amely korábban is a klímahisztéria fontos terjesztőjének számított, 2020-ra például elsüllyedő európai városokat és nukleáris háborút jósolt a klímaváltozás eredményeként, titkos szakértői elemzésre hivatkozva – emlékeztet a Summit News blog.

(Fotó: MTI/EPA/TT Hírügynökség/Adam Ihse)


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Guardian egy szennylap.

Annyi bizonyos, a Rothschild-féle "jobbá tesszük a világot" álszent-hazug, félrevezető világrablás vezetett ide, a katasztrófa szélére.
Első teendő kell legyen: a harmadik világ szexuális rombolásának felszámolása, a születések radikális csökkentése, az ottani lakosság munkára fogása (kevesebb unalom, kevesebb szex stb.), de erről szó ninc.
Hol akarják befagyasztani az utódok létrehozását?
Természetesen a fehér keresztények körében, ahol már ma sem biztosított még az egyszerű újratermelődés sem.
Kód: a fehér keresztény bűnös, tehát: pusztuljon.
Ez kiváló elterelés a Rothoknak, egyszersmind, ha a terep letisztult, a fehéreknek vége, - nem marad potenciálisn ellenfél! - abban az esetben a harmadik világ egy tollvonással, pár év alatt megtizedelhető...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés