Ezzel a borral lehetne világhírű Magyarország – MAKROVLOG

2021. március 11. 16:30

Írta: Takács Zsolt
Kovács Antal a nyolcadik kerületi pincéjében avatta be a Makronómot abba, mitől is jó egy bor és miért nincs a nemzetközi piacon az egyébként csúcsminőségű magyar bor. A sommelier lapunknak elárulta, hogy szokott-e vörösboroskólát és fröccsöt inni.

További videós tartalmakért iratkozzon fel a Makronóm Youtube csatornájára!

Borítókép: Ficsor Márton 


Kedvelje a Makronómot Facebookon!



Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A vörösdboros kólának pusztán a neve elég volt ahhoz, hogy messzire kerüljem. Soha mégcsak meg sem kóstoltam. De a fröccsöt nagyon szeretem, vörösből, rozéból, fehérből - mindegy.

mondanivaló? pinceáron.hu - nem jött át?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés