A kifizetéseket nem lehet mondvacsinált ideológiai feltételekhez kötni

2020. november 07. 17:40

A közelmúlt tragikus terrortámadásai is nyilvánvalóvá tették, hogy Európa vezetőinek az álszent jogállamisági viták helyett a valódi problémákkal kellene foglalkozniuk

2020. november 07. 17:40
Varga Judit
Varga Judit

„A liberális újságírók továbbra is igyekeznek a szavaimat olyan kontextusban megjeleníteni, hogy az a világnézetüket igazolja. Ez alól nem kivétel a Financial Times se, aki ma közölte cikkét a velem készített múlt heti interjút követően.

A tegnapi szörnyű események után azonban soha nem lehetnének aktuálisabbak az írásukban közölt gondolataim, mint most, hisz

a közelmúlt tragikus terrortámadásai is nyilvánvalóvá tették, hogy Európa vezetőinek az álszent jogállamisági viták helyett a valódi problémákkal kellene foglalkozniuk.

Az uniós mentőcsomag tárgyalásait azok veszélyeztetik, akik nem akarják elfogadni az állam- és kormányfők júliusi politikai iránymutatását.

A kifizetéseket nem lehet mondvacsinált ideológiai feltételekhez kötni.

Brüsszelben kettős mérce és ideológiai nyomásgyakorlás folyik, melyet a jogállamiság leple alatt alkalmaznak bizonyos országokkal szemben, csak azért, mert nemet mondanak a migrációra, a multikulturalizmusra, és mert más a véleményük a család társadalomban betöltött szerepéről.

Az álszent képmutatás helyett szükség van egy jogi intézetre, amely a liberális és föderalista iránnyal szemben, hiteles nemzeti, konzervatív, kereszténydemokrata alternatívát tud felmutatni.

A közép-európai régió hangját – csak azért, mert ki mer állni a zsidó-keresztény értékek mellett – nem nyomhatja el a liberális fősodor.”

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palika1955
2021. április 06. 21:21
Jucus egy senkiházi Brüsszelben. Ez egy tény. Azzal, hogy hogy játssza a hülyét és nem érti, hogy mit is jelent a jogállamiság, nem jut egyről kettőre...
Palika1955
2021. április 06. 21:15
Meddig is mászkált a csodatörpe Brüsszelbe? Mi lett belőle? Egy bukott, hiteltelen csodatörpe. Se nyelvek, se Néppárt, kikupálásról pedig szó sincs. Nagyobb bunkó mint valaha.
Palika1955
2021. április 06. 21:11
Juci! Mennyit sikerült csalni a CSOK-kal újabban? Kevés a havi 7.5 milliós jövedelmed Juci?
fatman
2021. április 04. 17:55
mit lehet csinálni egy olyan szervezettel, ami a saját szabbályait sem tartja be? a bíróság meg a Schwartzék zsebében van? én nem látom a kibontakozás útját...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik