2021 új fejezetet nyithat Európában

2020. november 04. 19:51

Magyarország felkészülten áll a jövőbeni feladatok előtt.

2020. november 04. 19:51
Pálfalvi Milán
Pálfalvi Milán

„Fenntarthatóbb és versenyképesebb lehet hazánk az új EU-s források hatékony felhasználásával. Ez is tétje annak, hogy Magyarország sikeresen menedzseli-e le az Unióval kötött partnerségi megállapodást.

Az operatív programok hatására 2030-ra olyan célokat érhetünk el, melyekkel a Kárpát-medencei magyarság megerősítheti a szerepét a régióban és szövetségesei körében. 

Ha a világban zajló politikai csatákon és külső tényezőkön túltekintünk, láthatjuk, hogy a gazdaság működése nagymértékben meghatározza a mindennapjainkat. Ezért is kiemelten fontos, hogy minden nézetbeli különbség mellett is megmaradjon a nemzetek gazdasági együttműködése. Ebben pedig a természetes verseny várhatóan felértékelődik az évtized során. 
Bizakodók lehetünk, miután Magyarország felkészülten áll a jövőbeni feladatok előtt.”

»Emberé a munka, Istené az áldás.«

Kapcsolódó cikkek

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. február 03. 16:07
"2021 új fejezetet nyithat Európában" Új évtized kezdődik.
csorja ildiko
2021. január 29. 21:11
Nagyon fontos a gazdaság működtetése, ami nagy nehézségekkel jár a pandémia miatt. Arról kevés szó esik, hogy a mezőgazdaság újra élesztése mennyire fontos lenne. Olvasta Lázár János ezzel kapcsolatos írását. Bocsánat de arra nem emlékszem, hogy lett volna a javaslatok között az, hogy a földalapú agrár támogatások csak azoknak legyen elérhető, akik valóban hozzá járulnak az élelmiszer termeléshez, és nem csak bevetik akármivel ,valamivel a földet és ennyi. Ha olyan szövetkezeteket hoznának létre ahol felosztanák egymás között ki mit termel a talaj minőségeknek megfelelően. Ha összefognak / nem ellenzéki minta szerint / elnézést, de ha ezt a szót hallom,mindig a mi " dicső " ellenzékünk jut eszembe./ akkor könnyebben tudnának modern gépeket vásárolni ami elősegíti a hatékony termelést. Jó lenne ha önellátók lennénk élelmiszer és állatgazdálkodás terén. Nem szorulnánk külföldi " szemetet " megvenni és fogyasztani. Koromnál fogva én már nem valószínű hogy megérem, de egyáltalán nem mindegy számomra a következő és az utáni generáció jövője.
Akitlosz
2020. december 22. 14:06
Ki ő? Valaki önjelölt kezdő politikus? Mert eléggé tartalmatlan, üres szöveget nyomat, amilyeneket a politikusok szoktak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik