A dolgozók több mint fele attól retteg, hogy elveszíti az állását

2020. április 01. 10:05

A cégvezetők és a HR-esek egyik legnagyobb feladata most, hogy egyenes, őszinte kommunikációval megnyugtassa az embereket.

2020. április 01. 10:05
Balogh-Mázi Mária

„Mióta vírushelyzet van, folyamatosan végezzük a felméréseket az oldalunkon.

Az egyik legfrissebb adat szerint a munkavállalók 52%-a veszélyben érzi az állását a koronavírus gazdasági hatása miatt. 52%! Nagyon nagy szám! A dolgozók több, mint fele attól retteg, hogy elveszíti az állását. A cégvezetők és a HR-esek egyik legnagyobb feladata most, hogy egyenes, őszinte kommunikációval megnyugtassa az embereket, és ebben a napról-napra változó helyzetben is irányba tudja állítani a csapatot. 

Írjatok jó példákat, segítsünk egymásnak ötletekkel, hogyan lehet ezt kezelni!”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2020. június 18. 23:22
Azt gondolja a szerzőnk, hogy ez még a cégvezetőkön és pláne a HR-eseken múlik?
Box Hill
2020. június 18. 23:21
Kapitalizmusban márpedig ez így van. Minél kisebb az állami szektor, annál inkább.
Nehidd El
2020. június 18. 23:21
"A cégvezetők és a HR-esek egyik legnagyobb feladata most, hogy egyenes, őszinte kommunikációval megnyugtassa az embereket" Pl.: "elképzelésünk sincs, mi fog történni holnap", "kilátástalan a cég helyzete", "ha nem jön valami csoda, jövő hónaptól reménytelen fizetést adnunk".
I.E.D.
2020. június 18. 18:16
És még egyszer annyi már úton van Kínából....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik