A pánik rossz tanácsadó!

2020. március 16. 14:54

Király Júlia
Facebook
Amerikában a legnagyobb bankokból nagy címletekben veszik az emberek a pénzüket. Legszívesebben azt mondanám, hogy egy ilyen pánikreakció totál hülyeség.

„Már többen megkerestek, hogy négyszemközt áruljam el nekik: nem lenne-e érdemes kivenni a pénzüket bankból. Hivatkoztak arra is, hogy Amerikában a legnagyobb bankokból nagy címletekben veszik az emberek a pénzüket.

Legszívesebben azt mondanám, hogy egy ilyen pánikreakció totál hülyeség,

de mivel értem a pánik természetrajzát a lehülyézés helyett minden hozzám fordulónak, és most e blogon Önöknek is elmondom, hogy a kártyás, átutalásos fizetés, ami szerencsére ma már nálunk is a fizetések nagyobb részét jelenti a Globális Pénzügyi válság idején, amikor pedig mentek csődbe bankok szép számmal, KIVÁLÓAN TELJESÍTETT. Ez a vírus nem a számítógépeket támadja, sehol nincs hír se a kártyarendszerek, se más banki rendszerek leállásáról. És nem árt számtalanszor elismételni a nyugtalankodók számára: a betétbiztosítás MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT 100.000 euróig (ez a mai napon több mint 34 millió forint a zuhanó forint miatt) kifizet minden betétest minden bankban. A PÁNIK ROSSZ TANÁCSADÓ!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

jellegzetesen oszovetsegi nagyorru

És ha kivesszük? Aranyat vegyünk érte? Sokan ezt teszik, szépen megy föl az ára.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés