Semmit nem tesz a környezetért, aki nem a zuhanyzóban pisil

2019. október 16. 21:12

Frode Hult, Oslo Víz- és Csatornázási Ügynökségének vezetője azt javasolja az oslói lakosoknak, hogy pisiljenek zuhanyzás közben, hogy spóroljanak a vízzel.

2019. október 16. 21:12
null

Norvégiában minden nap átlagosan 182 liter vizet fogyasztanak az emberek, ami majdnem kétszerese annak, amit Dániában használnak el. Frode Hult a norvég állami televízióban osztott meg pár trükköt a norvégokkal, például érdemes a vizet nem folyatni, amikor fogat mosnak, csak teli mosógéppel kell mosni és víztakarékos gépeket kell vásárolni. Érdemes emellett zuhanyzás közben fogat is mosni.

Egyesek szerint az emberi civilizáció most talál rá végre a valódi létkérdésekre, más norvég kommentelők viszont kommunista szektát emlegetnek és fanatizmust kiáltanak az újabb trükköket hallva. Senki nem állította, hogy a környezetvédelem könnyű lesz.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kemenesfalvi
2019. december 10. 22:14
"például érdemes a vizet nem folyatni, amikor fogat mosnak" "Érdemes emellett zuhanyzás közben fogat is mosni."
kisgul
2019. október 24. 22:37
Ja , erről az egyszerű paraszt ember este jutott eszembe, akinek a Pestiek magyarázták, hogy kéne hatékonyabban kaszálni!
IV. Fawkes
2019. október 24. 22:36
De egyet ők se tudnak; hugyozás közben tüsszenteni! :-DD
IV. Fawkes
2019. október 24. 22:36
Az a sebész három ismérve: Káromkodik, lúdtalpa van, és csapba pisál :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik