Hidegzuhany

Semmit nem tesz a környezetért, aki nem a zuhanyzóban pisil

2019. október 16. 21:12
Frode Hult, Oslo Víz- és Csatornázási Ügynökségének vezetője azt javasolja az oslói lakosoknak, hogy pisiljenek zuhanyzás közben, hogy spóroljanak a vízzel.

Norvégiában minden nap átlagosan 182 liter vizet fogyasztanak az emberek, ami majdnem kétszerese annak, amit Dániában használnak el. Frode Hult a norvég állami televízióban osztott meg pár trükköt a norvégokkal, például érdemes a vizet nem folyatni, amikor fogat mosnak, csak teli mosógéppel kell mosni és víztakarékos gépeket kell vásárolni. Érdemes emellett zuhanyzás közben fogat is mosni.

Egyesek szerint az emberi civilizáció most talál rá végre a valódi létkérdésekre, más norvég kommentelők viszont kommunista szektát emlegetnek és fanatizmust kiáltanak az újabb trükköket hallva. Senki nem állította, hogy a környezetvédelem könnyű lesz.


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na jó, de hacsak allah kifejezetten nem tiltja, akkor a muzulmán is pisilhet a zuhany alatt, ha pedig a fehérek, feketék és muzulmánok együttes erővel pisilnének a zuhany alatt, az maga lenne nirvána.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés