Házhozszállítással újít a McDonald's

2019. július 16. 00:06

Július 9-én élesítette ételfutár szolgáltatását a McDonald's Budapesten. A gyorsétterem óriásnak az a célja, hogy a kezdeti tesztidőszak után partnerével karöltve az egész országra kiterjedő éltefutár szolgálatot építsen ki.

A McDonald's ételfutár szolgáltatását a G7 hírportál fedezte fel a Netpincer.hu ételrendelős weboldalon.

 

A házhozszállítás apropóján a hírportál fel is kereste a gyorsétteremláncot, akik a következő választ közölték:

A július 9-én induló/elindított próbaüzem célja, hogy a Partnerünkkel, a Netpincérrel közösen indított házhoz szállítás szolgáltatás országos bevezetését előkészítsük. A McDelivery jelenleg néhány budapesti éttermünk körzetében elérhető, a kiszállítást végző éttermektől meghatározott távolságra lévő címekre tudnak vendégeink rendelni. Az éttermek számát a tesztidőszak tapasztalatainak felhasználásával a későbbiekben fokozatosan bővítjük majd. A kiszállítást végző étteremből a kedvenceiket 11.00-22.00 óra között rendelhetik meg vendégeink a NetPincér weboldalán. A NetPincér weboldalán és applikációban akkor jelennek meg a McDelivery szolgáltatásban résztvevő McDonald’s éttermek, ha az adott címen elérhető a házhoz szállítás. 

 A gyorsétteremlánc világszerte 25 országban működteti a McDelivery névre keresztelt ételfutár szolgálatát. A szolgáltatást többnyire siker övezi, ám érdekes módon az Egyesült Államokban nem kaptak rá a vásárlók – Virginia államban vezették be a szolgáltatást 1993-ban, mára azonban csak Manhattanban működik, valószínűleg a Seamless ételfutár szolgáltatóval kötött partnerségnek köszönhetően, írja a The Daily Mail

A bejegyzés trackback címe: https://makronom.mandiner.hu/trackback/141776