Borsod már Budapesten van

2019. április 4. 17:19

Élő Anita
Válasz Online
Mégsem állítanánk, hogy a közmunkaprogram hatástalan volt, sőt. Ez készítette fel az ott élőket a gazdasági fellendülésre.

„Mégsem állítanánk, hogy a közmunkaprogram hatástalan volt, sőt. Ez készítette fel az ott élőket a gazdasági fellendülésre, csökkentette a közüzemi számlák arányát, ritkává vált a gyermekéhezés, részben ennek is köszönhető a kistelepüléseken tűrhetetlen bűnözés javulása (Józsiék baktalórántházai járásában például 60 százalékkal), és az, hogy az utóbbi öt évben alapjában változott a helyzet. A 21 százalékos munkanélküli-mutatóról tavaly decemberre sikerült 14 százalékra visszajönniük, tehát százzal kevesebb ma a munkanélküli, mint öt évvel ezelőtt, és 117-tel kevesebb az egy évnél régebben állást nem találó. Relatíve azonban Ófehértó helyzete nem javult, sőt – 2008-ban az országos átlag háromszorosa volt a munkanélküliek száma, ma négyszerese.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"...2008-ban az országos átlag háromszorosa volt a munkanélküliek száma, ma négyszerese" - azért a 2018-as 3,7% négyszerese, igaz elég magas, de jóval kevesebb, mint a 2008-as 7,9% háromszorosa.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés