Ez a 300 kilós amerikai férfi addig szeretne enni és videójátékozni, míg meg nem hal

2019. január 15. 19:40
A 34 éves Casey King csaknem magatehetetlen, az apja tartja el. Az amerikaiak azonban nem ítélhetik el a férfit, mert mindannyiukban ott van Casey King, akinek az esete kiváló példája a gyilkos adóssághegyeket maga előtt görgető, de mohóságán változtatni nem hajlandó Amerikának – írja Michael Snyder gazdasági blogger.

Az elhízott amerikai férfiban önfegyelemnek nyoma sincs, ahogy annak sem, hogy változtatni igyekezne az életén – írja Snyder a Gazdasági Összeomlás blogján, aki szerint bizonyos értelemben egyre több amerikai fiatal hasonlít Caseyre. A fiatalok mindinkább szocialista gondolatokat kergetnek, ahogy egy anyáskodó államról fantáziálnak.

Az amerikai nemzet épp olyan, mint a 34 évesen is az apjával lakó, csaknem magatehetetlen Casey King. És itt nem csak az amerikai elhízásról és függőségekről kell beszélni, hanem a rekordméretűre hízott amerikai adósságról is, amelyről bár tudjuk, hogy gyilkos terhet jelent, mégis csak tovább hizlaljuk. Az éhségünk csak egyre nő – írja Snyder, aki szerint ha az USA így folytatja, végleg elvész az újabb generációk jövője.


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon szomorú. Makronómiailag azonban nem jelen túl nagy megterhelést - a várható élettartama nem túl busás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés