Amerikában Istent imádjuk

2017. december 23. 23:57

Donald Trump
Fehér Ház
Nem használják azt a szót, hogy „karácsony”, mert nem politikailag korrekt.

„Megállítjuk a zsidó-keresztény értékeket érő támadásokat.  És még valami, amit az elmúlt két évben már annyit mondtam, de újra megismétlem, mert közeledünk az év vége felé. Tudjátok, közeledünk ahhoz a gyönyörű karácsonyi időszakhoz, amelyről az emberek már nem beszélnek. Nem használják azt a szót, hogy »karácsony«, mert nem politikailag korrekt. Elmész az áruházba, és azt mondják majd, hogy »boldog új évet«, és más dolgokat. És piros lesz, le fogják festeni pirosra, de nem mondják majd ki. Tudjátok mit? Újra azt mondjuk: »boldog karácsonyt!« (...)

Tudjuk, hogy nem a kormányzati tisztviselők, hanem a család és az egyház az, akik a legjobban tudják, hogyan lehet erős és szerető közösségeket létrehozni.  És mindenek fölött a következőt is tudjuk: Amerikában nem a kormányt imádjuk – Istent imádjuk. Ezzel a meggyőződéssel visszahelyezzük az erkölcsi tisztaságot a világról alkotott képünkbe és az előttünk álló számtalan komoly kihívásba.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

“És monda Isten: Legyen világosság: és lőn világosság.
És látá Isten, hogy jó a világosság; és elválasztá Isten a világosságot a setétségtől.”

Nézz ki az ablakon, látod ott a horizonton, na azt mind neked meg a hozzád hasonlóknak hozza a Jézuska, azt a cumicunamit, hogy legyen mit szívjál és testnyílásaidban elhelyezz a szeretet ünnepéhez méltatlan hozzászólásod jutalmául még hosszú évtizedeken át.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés