A magyar modell sikere

2017. szeptember 14. 22:10

A hazai növekedési potenciál hátszél nélkül nem sokkal magasabb 0-nál (maximum 2%), de szerencsére most számos hátszelünk van.

2017. szeptember 14. 22:10
Zsiday Viktor

„Én már korábban, több cikkben leírtam, hogy a hazai növekedési potenciál hátszél nélkül nem sokkal magasabb 0-nál (maximum 2%), de szerencsére most számos hátszelünk van: erősödő Európa, EU-s támogatások, nagy KEU-bérkonvergencia, és ebből adódó fogyasztási boom. Sajnos amikor ezek kimerülnek, akkor viszont valószínűleg ismét jön a 7 szűk esztendő. Addig is élvezzük ki a fellendülés éveit, és örüljünk a magyar modell sikerének!”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2018. február 08. 00:23
Köszönjük, EU, mi?
qwrtzq
2017. október 02. 11:29
"nagy KEU-bérkonvergencia, és ebből adódó fogyasztási boom" drága bátyám, ez a "fogyasztási boom", amit próbálsz összemosni az EU-s közösség jóindulatával semmi más, mint hogy végre közelebb került egymáshoz az előállított érték és az érte kifizetett munkabér és egyébként ezt csak azért léptétek meg, mert már 160 ezer nettóért sem volt hajlandó senki gyártani a brutális haszonkulccsal működő nyugati oligopóliumokat. mekkora embertömeg árazódott ki a munkaerőpiacról a fidesz nagyarányú bér nyomásnövelés hatására? 10 ezer? vagyis ezreléknyi aktív? ennyit rólatok liberális megmondóemberek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik