A jövő 50 tehetséges magyar fiatalja – már csak egy hétig lehet jelölni!

2016. december 8. 12:44
A La femme által meghirdetett 50 tehetséges magyar fiatal programba már csak 7 napig lehet jelölni olyan magyar tehetséges fiatalt, aki akár kivételes adottsága vagy szorgalma révén meghatározó személyiség lehet Magyarországon és a világban.

Miről is szól a program?

A La femme a programjával igyekszik tehetséges fiatalokat találni, akiket egy hat hónapos mentorprogram segítségével kívánnak tovább ösztönözni, és a jövőben támogatást nyújtani. A mentorok maguk is bejárták ezt az utat, példaképpé váltak és olyan tudás birtokosai lettek, melyet szívesen továbbadnak.

Ki lehet jelölt?

Jelölt lehet minden 1986. január 1-je után és 2000. december 31-e előtt született magyar ajkú fiatal, aki valamilyen, bármilyen területen (nincsenek sem kategóriák, sem műfajmegkötések) átlagon felüli tehetséggel és szorgalommal rendelkezik, amit a jelölés során igazolni is tud.

Mire van szükség a jelöléshez?

A jelöléshez szükség van a jelölt és a jelölő személy elérhetőségeire, amelyek nélkül a jelölés nem lehet teljes és érvényes. Szükséges még a jelölt tevékenysége és eredményei lehető legteljesebb megismerését lehetővé tevő információk megadása. A jelölt és a jelölő lehet ugyanaz a személy! Referenciaszemélyeket is meg lehet adni.

Milyen szempontok alapján zajlik az értékelés?

A La femme által felkért zsűri harminc főből áll, akik az utolsó szakaszba ért jelölteket erre a célra létrehozott online rendszerben értékelnek. Az ötven fiatal kiválasztásának szempontjai: a teljesítmény, a társadalmi érték, az eredetiség, az újítóerő és az ösztönző erő.

Jelölési és jelentkezési határidő: 2016. december 15. éjfélig, ITT 


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés