Nekem sincs bajom a melegekkel, de...

2016. november 8. 20:44

Frivaldszky Edit
anyaapagyerekek.hu
Manapság valahányszor felmerül a házasság kérdése Európában, szinte minden alkalommal a homoszexualitás témájába torkollik. Ha azt mondjuk, hogy a házasság egy férfi és egy nő kapcsolata, akkor nekünk szegezik a kérdést, hogy mi bajunk a melegekkel?

„(...)

Nekem sincs bajom a melegekkel. De nem gondolom, hogy csak azért mert többnyire intelligens és empatikus emberekről van szó, a társadalom alapját meg kellene semmisíteni. A szülők kapcsolata a család alapja, a család pedig a társadalom alapja. Ezt a tézist erősíti meg az AnyaApaGyerekek kezdeményezés, melyen keresztül üzenünk az Európai Bizottságnak, hogy nem kérünk az azonos neműek házasságának európai szintű elfogadtatásából.

Az AnyaApaGyerekek kezdeményezés arról szól, hogy minden országnak megmaradjon a maga szabadsága a házasság és a család meghatározásában. Minden egyéb formáció maradjon az adott tagállam hatáskörében: ha ők kulturális elfogadhatónak tartják, hogy egy gyermeket jogilag megfosszanak valamelyik szülőjétől, tegyék, de ezt ne várják el mindenkitől.

(...)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés