Nem itt a helyük

Hollande: Végleg fel kell számolni a calais-i dzsungelt

2016. szeptember 26. 14:13
Végleg és teljesen fel kell számolni a calais-i dzsungelt, mondta Francois Hollande hétfői calais-i látogatása után. A francia elnök kijelentette: azért jött a városba, hogy megértesse a bevándorlókkal: nekik nem itt van a helyük, emberségesebb környezetben kellene élniük.

„Végleg és teljesen” fel kell számolni a dzsungel néven elhíresült calais-i menekülttábort – nyilatkozta Francois Hollande, miután hétfőn Calais-ba látogatott.

A francia elnök elmondta: azért jött a városba, hogy megmondja a „kétségbeesett bevándorlóknak”, nem maradhatnak a táborban, mert nem itt van a helyük”.

„Céljaink egyértelműek: garantálni akarjuk a calais-i emberek biztonságát, fent szeretnénk tartani a közrendet, továbbá lehetővé szeretnénk tenni, hogy a migránsok és a menekültek emberséges környezetben élhessenek” – jelentette ki Hollande.

A francia kormány szándéka, hogy teljesen felszámolja a dzsungelt, amely nagyjából hétezer bevándorló lakik. Helyette az egész ország területén hozna létre 40-50 ember elszállásolására alkalmas befogadó központokat korlátozott, 3-4 hónapos időszakra.

Franciaország segítséget vár Nagy-Britanniától

Az elnök arra kérte Nagy-Britanniát, hogy vegye ki a részét a probléma megoldásából. A migránsok egy jó része ugyanis Nagy-Britanniába akarnak tovább menni.

„Nem azért kérem ezt, mert Nagy-Britannia szuverén módon úgy döntött, hogy megszabadul Franciaországgal szembeni kötelezettségeitől” – tette hozzá Hollande.

*

Kép: Flickr, malachybrowne


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát már épp itt lenne az ideje.

Már többször kísérletet tettek a felszámolásra, mindig sikertelenül. Várhatóan most is csak részeredmények lesznek.

"Az elnök arra kérte Nagy-Britanniát, hogy vegye ki a részét a probléma megoldásából. A migránsok egy jó része ugyanis Nagy-Britanniába akarnak tovább menni.

„Nem azért kérem ezt, mert Nagy-Britannia szuverén módon úgy döntött, hogy megszabadul Franciaországgal szembeni kötelezettségeitől” – tette hozzá Hollande."


Akkor mi is kérhetünk pénzt a franciáknál dolgozó felsőfokú képzettségűek tanulási hozzájárulásához:-))))) Pedig ők valóban ott vannak és nem csak akarnak menni:-)))

Ha Hollande 40-50 fős kisebb befogadó központokat hoz létre országszerte, akkor az kb. 140 ilyen központ lesz Franciaországban.

140 érv Le Pen pártja mellett.

Hollande lesz a Nemzeti Front legsikeresebb kampánystratégája.

"„Végleg és teljesen” fel kell számolni a a Dzsungel néven elhíresült calais-i menekülttábort – nyilatkozta Francois Hollande, miután hétfőn Calais-ba látogatott."

Nem Hollande a közvetlen okozója, ám ő és pártja, szövetségesei jócskán benne vannak...
ezek után Nagy-Britanniára mutogatni, persze: holló a hollónak, de igen, már kezdenek ott tartani, hogy bizony kivájja, bár Szíriában még együtt bombázzák a népet az aljasok, már 3 éve.
Két hullarabló, amikor összevész a zsákmány eltüntetésének mikéntjéről.

Válaszok:
veletlen | 2016. szeptember 26. 16:30

Ezek irtóznak attól, hogy megoldjanak egy
problémát. Már csak az a kérdés, hogy ennyire
hülyék vagy ekkora gazemberek.

Hollande valamit rohadtul nem ért.
Nem integrálódni jöttek!

Sírásó. Merkel megint hatékonnyal munkálkodik.

"A DB (Deutsche Bank) kritikus helyzete ismét előtérbe került. A bank már hónapok óta gyengélkedik, de arra a hírre, hogy Merkel nem avatkozik be, hogy megmentse a bankot, tovább zuhantak a részvények árai. Mindez nemcsak Németországra, hanem a brit és az európai bankokra is hatással lesz. A legtöbb befektetőnek az a megérzése, hogy Berlin mégis beavatkozna, ha nagy baj történne, ugyanakkor az üzletet nem lehet megérzésekre alapozni"

– mondta Chris Beauchamp, az IG vezető elemzője.
http://888.hu/article-merkel-k..

Segítsen meg téged az IMF!

"A vádlottak padjára került a Nemzetközi Valutaalap (IMF) egykori spanyol vezetője; a hétfőn Madridban kezdődött perben Rodrigo Ratót 65 másik emberrel együtt azzal vádolják, hogy hitelkártyacsalás révén összesen több mint tizenkétmillió eurót (3,7 milliárd forint) költött el a harmadik legnagyobb spanyol bank, a Caja Madrid pénzéből magáncélra tíz éven át."
http://inforadio.hu/kulfold/20..

"Hitvány Nérók" vezetik Európát!-szakadéknak.

Mi az, hogy jócskán benne vannak? A rendőrség azt teszi, ami a törvényben van. A törvényben annak kell lenni, ami helyes. Ha a francia törvények rosszak, a politikusok rosszak (függetlenül attól, hogy a nép hagyta őket elkurvulni). Ha a törvények jók, ennek ellenére mégis rossz állapotok alakultak ki, akkor meg kell nézni, ki rontott el és mit. A briteket meg nem kell vegzálni emiatt, mert az semmire nem érv, hogy a migránsok/menekültek/terroristák/majmok hová akarnak menni.

Gazdaságélénkítés. :)

"Hollande francia elnök: Végleg
fel kell számolni a calais-i dzsungelt"

Nosza,akkor sürgősen üljetek le egy találkozóra, ahol meg lehet határozni, hogy mikor, és hol legyen az a csúcstalálkozó, ahol majd megbeszélitek a tervezetet a felszámolás lehetőségéről! De otthon ne maradjon Angela Merkel, mer ő is nagyon szélsebesen tudja előmozdítani ezeket a találkozókat, ahol mindig jó ötletekkel áll elő, hogy mit kell(ENE!) megoldani a következő "csúcson"!

Féleszűek! Egyébként, hogy tudott ez ilyen méretűre dagadni, Nem akkor kellett volna intézkedni, amikor az első sátrakat felállították?

Nekik is lesz egy migrációs szavazásuk október 2-án. Kiváncsi leszek.

Bajban a rendőrök máshol is:


A svéd rendőrség négyötöde szakmát váltana a no-go zónák miatt
Naponta hárman mondanak fel

MH – 2016.09.25. 16:57

Egyre több inzultus éri Svédországban a rendőrséget, a no-go zónákban szolgáló rendőrök közül naponta hárman mondanak fel.

A svéd rendőrség kezdi elveszteni az irányítást a no-go zónákban – írja a 888.hu. A városrészekben komoly problémát okoz, hogy a muszlim lakosság nem kívánja betartani a svéd törvényeket, így egyre gyakoribbak a lopások, szexuális zaklatások és csoportos erőszakok. A svéd rendőrség 2015-ös statisztikái is mutatják az egyre növekvő bűnözési rátát.

„Nem azért megyünk ki a helyszínre, hogy megoldjuk a bűncselekményeket, hiszen szinte már minden nap hívnak hasonló esetekhez” – nyilatkozta Peter Larsson rendőrségi szóvivő.

A megnövekedett esetszám miatt pedig a kimutatások szerint a rendőrség négyötöde szakmát váltana, naponta hárman pedig biztosan benyújtják lemondásukat.Forrás: 888.hu
- See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/67..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés