Heller, a takarító

2016. július 19. 12:40

Szikszai Péter
Magyar Idők
Heller Ágnes és a takarítók körömszakadtáig hisznek abban, hogy a migránsokkal csak piti problémák vannak, és még véletlenül sem fenyegeti Európát semmilyen katasztrófa.

A szilveszterkor Kölnben és más német városokban szervezetten elkövetett tömeges szexuális bűncselekmények elfedésére már a rasszista kártyát sem lehetett bedobni. Az egyetlen megoldás a tagadás volt.

Először a rendőrség kente el az ügyet az elkövetők származásának eltitkolásával, aztán a média a hírek elhallgatásával. Amikor már végképp nem lehetett tovább titkolózni, jöttek a takarítók.
Heller Ágnes januárban az ATV-ben bagatellizálta a kölni 
»sajnálatos eseményeket«, kijelentette, hogy nem is volt nemi erőszak, csak molesztálás. Gondolatmenetében odáig jutott, hogy őt is zaklatták a buszon tinédzserkorában, mert akkor az »szokás« volt.

Kölnben azonban nem számítottak rá, hogy több ezer, csapatba verődött észak-afrikai feleleveníti ezt a »kedves népszokást«. Német nők százai tettek feljelentést január elején, legalább három esetben tényleges nemi erőszak miatt. Az azóta nyilvánosságra hozott jelentések szerint ezerkétszáz áldozata volt a támadássorozatnak, az elkövetők pedig kétezren lehettek. Az ügyet vizsgáló parlamenti bizottság is inkább a szégyent akarhatta lemosni a migránsokról, ugyanis a tényfeltárásaik során nem jutott tudomásukra konkrét nemi erőszakról szóló eset. Egy nőket segítő német egyesület erre reagálva állt elő a megrázó hírrel: két nőről is tudnak, akiket megerőszakoltak Kölnben, egyikük teherbe is esett.

Heller Ágnes és a takarítók körömszakadtáig hisznek abban, hogy a migránsokkal csak piti problémák vannak, és még véletlenül sem fenyegeti Európát semmilyen katasztrófa.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

1 millió németországi menekültből hány is követett el bűncselekményt? A helyi lakosság bűnözési számait meg sem közelítik ezek az esetek, az egész téma fel van fújva.

Válaszok:
kalotaszeg | 2016. július 20. 8:13

Hát igen! Világméretű katasztrófával itt csak szegény László Petra fenyegetett..

Meg a Liget Projekt.

Továbbá a Magyarországon settenkedő ordas eszmék.

Ja, meg a szitáló barna eső.

Illetve egy-egy Nyírő József utca, vagy Prohászka szobor.

Heller Ágnes és a takarítók ...Gratulálok! Egy kalap két sértés!

Heller néni már a fehérről sem hiszi el, hogy tényleg fehér,ha nem a megfelelő szájból hangzik el a ténymegállapítás.
Beteg.

"No one was shot!"

Heller Ágnes már nem esik teherbe, ezért álprobléma vagyon csak.
Haspóló és fekete zokni, meg trampli szandál kerestetik.

A10 millió magyar lakos közül hányan vernek cigányt? Hányan gyaláznak zsidó temetőt, és hányan verik szét a stadionokat?

Ugye érzed, hogy ez az érvelés kissé fonák?


Ezer és ezer olyan "eset" történik, napi szinten, ami talán nem drámai, de eddig nem ismert jelenség Németországban: csoportos molesztálás az utcán, a strandon, a boltokban, a disco-ban. Nénikék nyakáról tépik le az aranyláncot fekete bőrű suhancok. Düsseldorfban egész negyedek váltak 1-2 éven belül Kis-Marokkóvá, a rendőrség már ki se megy, ha kirabolnak egy boltot.
Az iskolákban tanárokra rontanak a muszlim nebulók.

Sajnos ezek tömeges jelenségek, még akkor is, ha a menekülteknek csak elenyésző százalékáról van szó.

AZ utcán meg török-kurd-stb tüntetők csapnak össze egymással, Európa fővárosaiban zajlik a muszlim testvérharc.

Persze, mert felfújják. És persze, mert a globalizáció velejárója.

Heller Ágnes egy ál-disszidens ateista és szocialista karrierista. Nem jár zsidó alkalmakra, nem jár rendszeresen zsinagógába sem. Nem tűnt fel neki, hogy Nyugat-Európában gépfegyverrel védik a zsidó intézményeket, zsinagógákat - mégpedig nem a német jobbszélsőtől!!

Nem tudja vagy nem érdekli, hogy kippával és pajesszel életveszélyes végigsétálni Stockholm belvárosán, a Champs Elysees-n és számos berlini negyeden.

Heller Ágnes magasról tesz mindazokra, akik élete ténylegesen veszélyben forog. Mindenkire magasról tesz, aki nem ő maga és aki nem az ő elvakult, narcisztikus, álszent díva jelenségét ajnározza. Amióta előkerült az a bizonyos "levele" (a mai napig nem volt képes szakmájához és erkölcsi követelőzéseihez méltó önanalízisre és megkövetésre!), már saját tanítványai sem veszik komolyan.

Válaszok:
Negue | 2016. július 24. 16:37

Tudjuk Heller anyó, szemkilövés sem volt.
Sőt mi több, azóta is él és virul az áldozat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés