Euro-tanga

2016. május 13. 9:35

Máté T. Gyula
Magyar Hírlap
Közvélemény-kutatások, időközi választások bizonyítják: a nép egyetlen uniós országban, még a legliberálisabb Hollandiában sem akarja, hogy a migránsokat beengedjék a hazájába. Ez nem embertelenség, ez természetes önvédelem.

„Közvélemény-kutatások, időközi választások bizonyítják: a nép egyetlen uniós országban, még a legliberálisabb Hollandiában sem akarja, hogy a migránsokat beengedjék a hazájába. Ez nem embertelenség, ez természetes önvédelem. A vibráló nyakkendőjű brüsszeli véleményvezér erre azt mondja, hogy a nép bárgyú és megvezethető, ha rá hallgatunk, még az Európai Unió működése is veszélybe sodródhat. Éljen az uniós demokrácia!

A nép szavazzon az Eurovíziós Dalfesztiválon, hazai tehetségtelenségkutatón, vitatkozzon azon, hogy Éjjel-Nappal Lali és Farm Attila közül melyik a menőbb csávó. De népszavazást? Ne komolytalankodjunk és gyerekeskedjünk már, hiszen akkor hova lesz az európai gondolat, a szolidaritás, a mi fizetésünk és a lobbipénzünk?

Werner Faymann osztrák kancellár csúfos bukása óta nyilvánvaló: az istenadta nép elküldi azon vezetőit, akik nagyon ellene mennek. Brüsszel uniós üzérei ezért rettegnek a magyar kvótanépszavazástól. Félnek attól, hogy a példát követni fogják a saját országukban is, és akkor vége az eddigi negédes bürokrataidillnek. A népek, nemzetek Európájának végre ismét értelme lesz – rémes álom ez.

Az Európai Unió, a píszi-Európa egyik legfontosabb reklámértéke a kisebbségi vélemény tiszteletben tartása, ezért költenek eurómilliárdokat ilyen-olyan, a »másság megértését« szolgáló programra is. Azonban a héten kiderült, van, amire nem jut pénz. Az EU törvényszéke úgy döntött, hogy nem jár egy eurócent sem olyan kohéziós programra, amely a nemzeti kisebbségek fennmaradását segíti. Sőt, »nem vehető nyilvántartásba olyan európai polgári kezdeményezés, amely a nemzeti kisebbségek által lakott földrajzi területek fejlődésének előmozdítására irányul«.

Ennyi.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ellenkező irányú átállások rosszabbat sejtetnének.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés