Puzsér ötletét karolta fel a Fidesz

2014. június 5. 13:31

Edward Blake
Spíler
Viva Puzsér! „A televíziós reklám megérett a betiltásra.”

„A tegnapi híradóban nem átállották azt mondani, hogy olyan SZÍNVONALAS műsorok szűnhetnek meg a reklámadó következtében, mint például a Barátok közt, X-Faktor, Éjjel-Nappal Budapest, Showder Klub, Házon kívül, XXI. század, Fókusz, Híradó (a felsorolásból a XXI. század nevezhető műsornak). LOL. Amikor ezt így láttam, hát nem hittem el. Ültem a tévé előtt és valami elképesztő melegség öntötte el a lelkemet. Igen, végre! Mióta várunk erre. (...)

Ennél is szórakoztatóbb az új ballib értelmiség vinnyogása. Igen, ezek azok a srácok, akik folyamatosan azon rinyálnak, hogy az emberek már nem olvasnak. Meg nem járnak színházba. Naponta picsognak, hogy mennyire kiüresedett a szellemi élet »kishazánkban«. Igen, ugyan ezek a srácok bambulnak inkább romkocsmákban és vágnak fel azzal, hogy nekik bizony nincs tévéjük. Mert tévét manapság csak a prolik néznek. Egy valamire való intellektüelnek csak ájpadja, mekbukkere meg ájfónja van. A tévé meg maradjon meg azoknak, akik Kőbányaival öblítik le a mindennapokat.

Viva Puzsér! »A televíziós reklám megérett a betiltásra.«”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Kedvelje a Makronómot Facebookon!Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az biztos , nem olyan fekete-fehér a helyzet , hogy van a sajtószabadságellenes kormány , és a szabadság védelmezőjeként fellépő sajtó ...Ellenben :Mindkét oldalnak vannak jogos szempontjai , s ezeket egy dinamikus-demokratikus érdekérvéynesítési folyamatban valamilyen mértékben realizálja . Ennyi .

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés