Iványiék megérdemelnek minden támogatást!

2013. december 06. 10:36

Hallottam Bolgár úr műsorában, hogy Iványi Gábor egyháza összegyűjtötte a szükséges taglétszámot, mégse lett még egyház, mert a hivatalban elakadt az ügyük. Sajnálom, mert kevés olyan emberről tudok ma az országban, aki tényleg segít, a legszegényebbeken.

2013. december 06. 10:36
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Hallottam Bolgár úr műsorában, hogy Iványi Gábor egyháza összegyűjtötte a szükséges taglétszámot, mégse lett még egyház, mert a hivatalban elakadt az ügyük.

Sajnálom, mert kevés olyan emberről tudok ma az országban, aki tényleg segít, a legszegényebbeken.

Van egy barátom, aki állami gondozott volt, de hihetetlen akaraterejének köszönhetően diplomát szerzett és remek szociális munkás lett belőle. 

Ez a barátom egyszer az utcára került. Iványiék hajléktalan szállójánál kopogtatott és rögtön kiemelték. Szállást adtak neki, munkát és még diplomát is. Gondolom, ha a barátommal ez történt, akkor rengeteg más embernek is megmentették már az életét.

Iványiék megérdemelnek minden támogatást!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rike
2014. július 11. 13:22
Azért nevezem magyarnak , mert az. Miért? Mert önzetlenül szolgálja az elesetteket, szegényeket, tehát magyar, és igaz keresztény. Nem tudom minek született, de amennyire tudom magánvagyona nincs, mindenét az elesettekre költi. Te megítéled, elitéled, lehet a tevékenységed tiszteletreméltóbb, de keveset tudunk róla. Ne habozz, osszad meg velünk.
Rák úr
2014. április 26. 23:44
Iványi akar segíteni a csöveseken, mikor ő is úgy néz ki és úgy szaglik, mint ők?
Rike
2014. március 03. 19:56
Beata simplicissima! Ensinnen te ennél értelmesebb vagy, Ha megtámadnak, ha Hazát, házitűzhelyet, asszonyt,gyereket kell védeni az vészhelyzet. Most nincs vészhelyzet. Nincs funkciója a nagy hazaffyságnak, csakis a haszonszerzés, A szomorú hogy te ezt eddig is tudtad és mégis a közönségnek játszol. Rosszul teszed.
Rike
2014. március 03. 19:55
Nem fajinak te szerencsétlen! Fogd már fel az emberi faj egy, mint az Isten, ha Ő mellesleg három is. Hogy a Kormányzó nem volt magyar származású az tény, Dugovics Titusz (ha élt) sem. DE ez akkor senkit nem érdekelt. Harcoltak? Harcoltak. Muszlimok voltak? Nem. Akkor senki nem volt nacionalista vagy sovén, mert ezek a fogalmak még nem léteztek. Majd 3-400 év múlva. A székelyek vidáman behívták Erdélybe Vitéz Jánost román volta ellenére. Miért? mert leszarták a származást, a hatalom, a haszon a győzelem érdekelte őket. Téged, meg akik mögötted állnak tudom, csak a Magyarság érdeke és semmi más. Hajrá!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik