Idén is megpályázható a Társadalmi Befektetések Díj

2012. május 23. 16:44
A Magyar Adományozói Fórum idén is meghirdette a MAF Társadalmi Befektetések Díjat, amely az innováció, partnerség és hatás szempontjaiból kiemelkedő magyar támogatási programokat hivatott díjazni.

Ismét pályázhatnak a hazai vállalatok a Magyar Adományozói Fórum által meghirdetett MAF Társadalmi Befektetések Díjra, amely a legkiemelkedőbb hazai támogatási programokat értékeli az innováció, a partnerség és a hatás szempontjai alapján – olvasható az eseményről hétfőn kiadott sajtóközleményben.

Májustól jelentkezhetnek a hazai cégek a Magyar Adományozói Fórum által 2006-ban alapított MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatára, amelynek minőségi alapokra fektetett, az innovációt, a partnerséget és a hatást vizsgáló szempontrendszere a hazai nagyvállalatokat képviselő IMPAKT csoport segítségével került kialakításra. Az IMPAKT csoport 2012-ben már 16 hazai nagyvállalat támogatásokkal foglalkozó szakembereit tömöríti - szögezi le a MAF közleménye.

A pályázat meghirdetésének és a díj átadásának legfontosabb célja, hogy a példaértékű programok elismerésével, bemutatásával arra ösztönözzük a hazai vállalati szektor képviselőit, hogy támogatásaikat stratégiai alapokra helyezve, proaktívan közelítsék meg – mondta el Dr. Molnár Klára, a MAF igazgatója. A közlemény szerint a társadalmi befektetések professzionális módszereinek és gyakorlatának széles körű elterjedésével nemcsak a szektorok közötti eredményesebb összefogás valósulhat meg, de megsokszorozódhat a támogatások értéke is, profitot teremtve a társadalom és a vállalkozások számára egyaránt.


Kedvelje a Makronómot Facebookon!Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés