A pénzügyminiszter szerint ha folytatódik a gazdaság újraindítása, akár a hét százalékot is elérheti a magyar gazdaság növekedése.
 
Semmi nem dőlt el Németországban a szövetségi választás előtt, és csak sejteni lehet, milyen lesz a politika a Merkel-korszak után.
Az új kancellár Németország történetének leggyengébb demokratikus felhatalmazásával lép majd hivatalba. Boris Kálnoky publicisztikája.
A családügyi minisztert a demográfiai csúcs apropóján kérdeztük.
Exkluzív interjú a cseh miniszterelnökkel, aki a Budapesti demográfiai csúcsra érkezett hazánkba.
Paprikaőrlemény, pálinkák és likőrök a nyertesek között.
 
1
Íme a kisokos arról, hogy kinek mi jár a kormány által biztosított hatalmas összegből.
 
6
Tizenkettőre emelkedett az uniós oltalmat élvező magyar pálinka elnevezések száma.
 
1
„Adam Smith és David Ricardo sosem számított rá, hogy az életünket gigacégek fogják irányítani.” A konzervatívok és a szabad piac kapcsolatáról is vitáztak a European Conservative lapbemutatóján.
 
Azoknak is védettségi igazolással kell rendelkezniük Szlovéniában, akik otthonról végzik a munkájukat.
 
18
Helyzetbe kell hozni a magyar beszállítókat!
Édesapja egy panellakásból indította a legnagyobb magyar tulajdonú logisztikai vállalkozást, ma a fia viszi sikerrel. A Makronóm archív cikke.
m+
A Vali.hu vállalkozói információs portálon új funkció, egy minősítő rendszer segíti a mikro, kis- és közepes vállalkozásokat.
 
Több mint 4,7 millióan dolgoznak újra Magyarországon, struktúra és szemléletváltással lehetne tovább növelni a foglalkoztatottak számát.
 
1
A szak-, betanított- és segédmunkásokat toborzó hirdetések száma 61 százalékkal nőtt idén 2020-hoz képest, a Profession.hu kutatása szerint.
 
Öt-tíz éven belül felkerülhetünk Európa logisztikai térképére, véli Doór Zoltán. Globális kihívásokról és a patrióta logisztikáról beszélgettünk a Magyar Logisztikai Egyesület elnökével.
 
Folytatódik a 13. havi nyugdíj visszaépítése, több mint 600 milliárd forintot térít vissza az állam a családoknak, hathavi fegyverpénzt kapnak a rendvédelmi szervek esküt tett tagjai. Összefoglalónk!
 
8
A pénzügyminiszter bejelentette: novembertől 2022. június 30-ig a rászorulók továbbra is igénybe vehetik a hiteltörlesztési moratóriumot.
 
A garantált bérminimumot két lépésben emelnék a munkaadók.
 
8
Az elmúlt évtizedben ez volt a legerősebb főszezon, mutatott rá Schanda Tamás, az ITM államtitkára.
 
Soha nem vették még igénybe olyan sokan az Európai Unióban egyedülálló magyar adókedvezményt, amely az első házasoknak jár, mint ahányan tavaly.
 
A tudósok egy elefánt-mamut hibrid létrehozását tűzték ki célul, az első borjak születése pedig hat év múlva várható – számolt be a The Guardian.
 
17
„A fekete színű robotok elleni előítéletek a feketebőrűek elleni előítéletekből származnak” – idéz egy kutatást a CNN.
 
109
Detektorokkal vennék fel a harcot az ittas vezetés ellen az amerikai döntéshozók.
 
16
Egymilliárd eurós (350 milliárd forint) beruházást indít Németországban a Google a felhőszolgáltatása (Google Cloud) fejlesztésére – jelentették be kedden Berlinben.
 
2
Ezerszeres árfolyam-növekedést produkált egy új magyar kriptovaluta, a Hungarian Vizsla Inu, mi pedig alaposabban utánajártunk a nem mindennapi történetnek.
 
8