Lencsevégre kapták a kanadai Nessit

2011. november 14. 11:27

Videofelvétel készült Kanada Loch Ness-i szörnyéről, az Okanagan-tó 12 méteres élőlényéről, Ogopogoról.

2011. november 14. 11:27

Mobiltelefonnal sikerült felvételt készítenie egy férfinak a kanadai Loch Ness-i szörnyről, Ogopogoról. Richard Huls egy, a tó közelében lévő borászatot látogatott meg, amikor két 12 méteres sötét csíkot látott meg a tavon - írja a Vancouver Sun. Méretük miatt és azért, mert nem párhuzamosak a hullámokkal, Huls úgy véli, „valami mást” vett filmre és nem a víz fodrozódását.

A szörny az indián legendák szerint a Brit Columbia tartományban lévő Okanagan-tóban él, és a múlt században több fényképet és filmfelvételt is készítettek róla. A fehér emberek elbeszéléseiben az 1870-es években bukkant fel Ogopogo, ám létezésére a bizonyítékok a Loch Ness-i szörnyről szólóakhoz hasonlóan gyengék.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2011. november 14. 17:48
Nyilvan kamu.
Inrik
2011. november 14. 14:07
Nektek nem fura, hogy minden parajelenségről, ufóról, yetiről csak értékelhetetlen, remegő kézzel készített elmosódott felvétel készült eddig az életben? Ogopogó, ugyanmár, lárifári, persze-persze... Infrakamerák, halradarok, műholdak, automata gépi búvárok, nagy felbontású kamerák világában rejtélyes ogopogók meg szörnyek. Nevetséges. Ez az egész csak az adott településnek/hotelnek jó, mert a sok ember aki beveszi az felkeresi a helyet és eszik/iszik/alszik/vásárol.
Talon Karrde
2011. november 14. 12:23
Yabba-Dabba Dooooo!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!