A V4-ek történelmi esély Közép-Európa újraegyesítésére!

2022. november 21. 15:20

Éljenek a szabad nemzetállamok, éljenek a visegrádi országok!

2022. november 21. 15:20
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Több köt össze a múltban és a jövőben, mint ami a jelenben elválaszt!

A »nyugat« az azt gátlástalanul kiszolgáló helyi baloldalak és a globális véleményhatalom minden megosztási kísérletének ellenére volt, van és lesz visegrádi együttműködés.

A V4-ek történelmi esély Közép-Európa újraegyesítésére!

Túl sokszor csapták be, árultak és adták el az itt elő népeket, hogy megengedhessék maguknak a széthúzást!

A sorsunkat, a történetünket mi írjuk; együtt a mi érdekeink mentén!

Éljenek a szabad nemzetállamok, éljenek a visegrádi országok!”

V4-csúcstalálkozó lesz a héten Kassán

Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz a visegrádi országok miniszterelnökeinek csütörtöki kassai csúcstalálkozóján - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn. A program halasztása, lemondása fel sem merült - szögezte le, utalva a visegrádi országok parlamenti elnökeinek szintén erre a hétre tervezett, de elhalasztott csúcstalálkozójára.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ricsibmf
2022. november 22. 14:36
A 20-21. század legnagyobb regionális vívmánya a V4 újraélesztése. Amióta Közép Európát veszély fenyegeti az EGYÜTTMŰKÖDÉS volt az egyetlen lehetőség. Akár Károly Róbert korában, akár Luxemburgi Zsigmond személyében, vagy Hunyadi Mátyás politikai céljaiban. Modern korunk fontos vívmánya, hogy talán a V4 keretében jobban feldolgozhatók a 19. század végi, 20. század eleji traumák. Sok sikert a V4-nek, tudjon megfelelni a 21. század kihívásainak is!
Namond
2022. november 22. 10:25
A megosztó, Vicc-torpedó, arcoskodó Orbán nélkül, lehetne.
Kristály
2022. november 21. 17:31
A V3 csak nyomást akar gyakorolni Orbán Viktora megigérték a finneknek és a svédeknek. Ezek képmutató rafináltak, nem szabad hinni nekik, libsik aljasok , Soros fiókák.
yanoo
2022. november 21. 17:24
Bírom Kötter írásait, de most marhaságot írt. Benes elintézte, hogy a következő 500 évben nem lesz béke közép- európában. A világ proletárjai pedig addig egyesülnek az Unióban, hogy 100 évig az Unuóban nem lesz béke! Európának reszeltek. Ne haverkodjunk és ne keressünk barátokat ott, ahol nincsenek és nézzünk szét ott, ahol vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!