A Telex.hu nevű propagandalapnál sem a legélesebb kést vették elő

2022. február 03. 15:54

Ők sem értik, hogy az Ügyészség a Kormánytól független.

2022. február 03. 15:54
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„A Telex.hu nevű propagandalapnál sem a legélesebb kést vették elő a fiókból: a 444-eshez hasonlóan ő sem érti meg, hogy az Ügyészség a Kormánytól független, így egy nyomozás kapcsán nem a Kormánynál kell érdeklődni...”

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. február 03. 22:06
Na és mi Deák Dániel indián neve? Életlen Penge?
fraktoaster
2022. február 03. 19:43
Amúgy vicc, hogy ezek a progmatos napközisek "az" újságírók. Általános műveltségük egy rododendronéval vetekszik... XD
Valeri Anna
2022. február 03. 19:38
Éles kés? De hiszen az egész ellenzék, mint a bot... olyan életlen. a böszme /kapolyi, bidé stb./ is, neki csak szerencséje volt, jókor jóhelyen 2002 től, mszp EGYENLŐSÉG TESTVÉRISÉGÉVEL milliárdossá lett, és azóta is röhög összefogott birkáin a múltat végkép eltörölni"... és -12 havijukért is dolgozatja őket, milliárdjainak védelmére. Majd lesz nekik olyan juttatás, gyermekek utáni adómentesség arról koldulnak. mzp/X hátán visszakúszik a hatalomba D209 nyomán, és visszaállítja a 2010 előtti állapotokat.. addig is esténként borozgatva adomáznak dklánklárával... karácsony sem marad sokáig... csak a választásokra vár a főnöke, aztán mehet vissza diploma nélküli oktatónak. mzp/x porszÍVóügynöknek. Jut eszembe mzp/X kettősállampolgár, kire esküdne fel? mint kanadai angol gyarmat, az angol koronára?
Robin Hood
2022. február 03. 16:55
Erről is ugathatnál,te közpénzből kitartott,szopott gombóc fejű óvodás. "Elhibázták a járványkezelést Magyar kutatók feltárták a második (2020 szeptemberétől nagyjából 2021 februárjáig tartó) hullámot okozó vírus viselkedését megalapozó genetikai hátterét. Megállapították, hogy a pandémia első és második hulláma az eltérő epidemiológiai környezet miatt volt gyökeresen különböző egymástól, nem pedig azért, mert a második hullámban a vírus fertőzőképesebb volt. Magyarul - ez már következtetés az előbbiekből - a második hullám azért okozott katasztrofális veszteségeket, mert a kormány elkésve döntött és rossz döntéseket hozott. Határozott intézkedésekkel potenciálisan több ezer emberi életet lehetett volna megmenteni. A vizsgált időszakban több mint 11 ezer ember halt meg, amelynek egy részét egyértelműen meg lehetett volna előzni megalapozott és tájékozott hatósági és kormányzati döntésekkel." Érdekes módon ez a tanulmány valahol "elsikkadt". Mit is mondott a csuti pohos,a járványkezelés egyszemélyi felelőségéről? Amnézia eftikéim.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!