Nem megyek haza lakcímkártyát csináltatni és szavazni

2021. szeptember 27. 19:54

Azért remélem, Klára nyer és egyszer eljutunk oda, hogy senkinek eszébe nem jut genetikai hulladéknak nevezni engem.

2021. szeptember 27. 19:54
null
Homonnay Gergely
Facebook

„Nem megyek haza lakcímkártyát csináltatni és szavazni. Még taxival kiérnék a reptérre, de inkább levittem a szemetet. Materiali non riciclabili...

Azért remélem, Klára nyer, mert ő az egyetlen remény, hogy egyszer, nemsokára eljutunk oda, hogy senkinek eszébe nem jut genetikai hulladéknak nevezni pl. engem. Megértem, hogy kényszerűségből be kellett állni olyan politikusok mögé mint Tóth Péter vagy Nemes Balázs, questi politici non riciclabili. Nem a DK felelőssége ez a szégyen, hanem a Jobbiké és a Momentumé.

Számomra azonban ez vállalhatatlan kompromisszum. Míg tegnap azt gondoltam, ott leszek, színházjegyet vettem ma estére, most nem tudok elindulni. (Ha valakinek kell ma estére a Pestibe a jegy, szóljon.) Nem visz el a lábam, ahogy nem tudtam Novák Katalintól sem bocsánatot kérni azért, mert aljas nácinak neveztem. Nem mozdult a szám. Szerencsére nem vagyok politikus, mert akkor nem lenne választásom. De most van.

Ha én most itt is maradok, 810 kilométerre légvonalban Budáról, ti mindenképp menjetek el szavazni. Dobrev Klárára. Mert ő az egyetlen remény.”

Nyitókép: Homonnay Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2021. szeptember 29. 10:35
Joggal.
Cserei
2021. szeptember 28. 22:10
Hú, de utálom a pofáját!
virgo
2021. szeptember 28. 12:15
"Azért remélem, Klára nyer és egyszer eljutunk oda, hogy senkinek eszébe nem jut genetikai hulladéknak nevezni engem." Azt a helyet, ahol tilos kimondani, mi is vagy tulajdonképpen, diktatúrának hívják. Szerencsére Mo. nem ilyen hely.
Agnieszka
2021. szeptember 28. 11:59
"csalfa, vak remény, bájoló, lágy trillák, tarka képzetek" Azért Csokonai jobb, mint ez a szerencsétlen agitátor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!