Konok Péter megfizet

2021. július 07. 11:02

„Orbán Viktor halálát kívánta Konok Péter” – forgatja szemét a római pápát is mindenféle demens hülyének elhordó, mélységesen keresztény kormánypárti revolvermédia.

2021. július 07. 11:02
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Hírklikk

„Konok Péter száját valóban elhagyta, hogy »dögöljön meg!«, a köznyelvben ez azonban inkább káromkodás, mint átok. Persze lehet szörnyülködni azon, hogy a baloldali történész átlépte a vörös vonalat, amelyet Orbán Viktor soha még csak nem is érintett. Bizonyára már készül is az arányos válasz – mondjuk Magyarország százharminchárom legbátrabb embere kiegészítő paragrafust illeszt a pedofiltörvényhez, melyben az ellenzéki újságírókat eltiltja a nyilvánosságtól.

Senkinek ne legyen kétsége: Konok Péter megfizet majd a bűnéért. Ha Karl Marx tervezett volna poklot a túlvilágra, nyilvánvaló lenne, hogy ott bűnhődik majd, csakhogy a trágár marxisták haláluk után a nekik kijelölt falanszterben teszik magukat hasznossá, így aztán Konok Péter le fog maradni Orbán Viktor, Semjén Zsolt és Kaleta Gábor pokol tüzén zajló elszámoltatásáról. Ez lesz az ő büntetése. Mindenkinek a maga hite és érdeme szerint.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NKFF
2021. július 08. 17:29
Láttam kétszer ezt a seggfej Konokot az ATV-n.Annyi volt mintha ott sem lett volna!Most Puzsér próbálja tisztára mosni,nem sok sikerrel!
Alibaba
2021. július 08. 16:45
Ahhoz, hogy Konoknak baja legyen, lennie kellene valakinek, de ő egy senki, akárcsak Puzsér. Át kell rajtuk lépni, mint a kutyaszaron, és menni tovább.
Stefi
2021. július 08. 12:21
Most káromkodok: Puzsér és Konok dögöljön meg !
cutcopy
2021. július 08. 12:20
Hihetetlen, ez a balfék nem azon van kiakadva, hogy OV halálát kívánta egy balos közszereplő, hanem azon akadt ki, hogy ezen ki mert akadni bárki is..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!