Orbánt úgy kezelik, mint a bácsit, aki a kocsmában mindig zsidózni kezd

2020. november 25. 23:05

Bosszantó és felháborító ugyan, de inkább csak érdektelen.

2020. november 25. 23:05
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Orbán Viktor írt egy válaszcikket Soros Györgynek egy nemzetközi véleményoldalra. A lap nem közölte az írást. A kormánypropaganda természetetesen telesírta a világot azzal, hogy a hős vezért cenzúrázza a »nemzetközi háttérhatalom«, azonban csak annyi történt, hogy a Project Syndicate szerint Orbán Viktor írása nem ütötte meg a kívánt színvonalat.

Nem elhallgatni akarják tehát, csak úgy kezelik, mint a bácsit, aki a negyedik vodka után a kocsmában mindig zsidózni kezd. Bosszantó és felháborító ugyan, de inkább csak érdektelen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2020. november 26. 12:25
Lehet, hogy te meg egy taknyos-nyálas ... kis ügynökpubi vagy, aki be se mer menni a kocsmába, és még orbánozni is csak a net alattomából "bátorkodik"?
CirmoS
2020. november 26. 11:34
Orbán írása nem ütötte meg a kívánt színvonalat. Nem ám, mivel megírta az igazságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt meg a temérdek agymosott baromnak tilos olvasni!!! Ugyebár buzeráns gyíkvállú fegyőr?!! Hazudozz a retkes kurva anyádnak, aki megdögölhetett volna mikor kifosott! Természetesen veled együtt, te ócska, mocskos, külföldről fizetett, ingyenélő senkiházi!! Húzzál oda, ahonnan küldtek, te féreg!!
Vizi369
2020. november 26. 11:33
Bandi, Téged meg úgy kell kezelni, mint egy idegesítő kis buzit.
pesti051
2020. november 26. 11:32
"... a keresztény-zsidó kultúra védelme pedig a fennmaradást - jelentett ki Orbán Viktor a Die Zeit-nak adott interjúban." Szóval Orbán a Die Zeit nevű kocsmában zsidózott egyet... Fekete-Győr, neked nevet kellene változtatni, Sötét-Győr-re, hacsak a győriek ki nem kérik maguknak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!