Megvan! Megvan!

2018. május 03. 07:22

Soros ismét elfutott Brüsszelbe, mert a renitens közép-európaiak az Úristennek se akarnak kötélnek állni ebben a migránsbuliban.

2018. május 03. 07:22
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Akkor a lényeg: miután Soros ismét elfutott Brüsszelbe, ahol azért szokták államfőnek kijáró tisztelettel fogadni, mert már olyan régóta ismerik, szóval a múmia visszatérte után valamit mondani kellett végre, hogy milyen indokkal és hogyan tanítsák móresre a renitens közép-európaiakat, akik – mivel kimaradtak a második világháború utáni elképzelhetetlen jólétből, s éppen ezért nem ment el teljesen az eszük, nem lettek sem lótuszevők, sem disznók Kirké szigetén – az Úristennek se akarnak kötélnek állni ebben a migránsbuliban.

Így aztán antiszemitának kell őket bélyegezni, miközben Párizsban és Berlinben szakmányban támadják, alázzák, ölik meg a zsidókat, és el kell venni tőlük a pénzt, amit amúgy nem könyöradományként kapnak, hanem azért, mert megnyitották a piacaikat, miáltal a Nyugat elképesztő profitot tudott realizálni ezekben az országokban (kiváltképp Magyarországon), ráadásul a kohéziós alapok pénzének 90 százaléka visszacsorog nyugatra, a miénk elsősorban Németországba.

De ez most mind nem számít, ahogy a zsidók élete sem számít momentán, ugyanis dzsihadista arabokat meg semmihez sem értő afrikaiakat kell éppen »integrálni«, mert egy rakás brüsszeli idióta úgy döntött, ezek fogják megmenteni az európai demográfiát és ezek fogják megtermelni a mai harmincasok nyugdíját.

Továbbá ezek lesznek a libsik meg az anarchisták szavazói, mert azok amúgy menet közben elfogytak valahogyan, és az mégsem lehet, hogy szegény hülye Verhofstadt ne ülhessen be legközelebb a parlamentbe, és még szégyenszemre el kelljen mennie dolgozni, például egy fogászatra reklámarcnak. Vagy az elaggott ’68-as liberálisok klubjába kalaptartónak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fantomsüni
2018. május 04. 17:36
Vajon miért akarnak a libsik anti-libsiket betelepíteni? Ez nekik szemely szerint miert jo? Szeretnek szenvedni? Erre élveznek? Mert h sacc 10-15 ev s a muszlimok, akiket hiába simogattak, nem eleg h rajukrobbantja még a rötyit is, de h meg nem szavazzak őket az totál fix! Ez valami stokholm szindroma naluk, vagy mi? Vagy mezeien kényszeres “megmentők” s most epp a sok kicsi iszlamistát ölelték keblükre? Majd ök szep libsiket faragnak a legeslegnagyobb antiszemita/rasszista mocskokbol? Ugy gondoljak h pár ev es a muszlimok a melegeket simogatjak majd, s nőket szavaznak meg államok kormányának élére??? Vajon 10-es skálán ez mennyire irreális? 150? Ezert kevesebbért is rákattantották már a lakatot emberekre a diliházban. Szerintem...
istvánkeve
2018. május 04. 11:45
Szegény öreg Gyuri bácsi! Már észre se tudja venni, hogy a megélhetési politikusok- és egyéb tarhálásra specializáltakból alakult ipar csupán a pénzéért rikácsol olyan dolgokat amit Ö pár évtizede már el is felejtett!
kerekperec
2018. május 04. 11:40
Bayer Zsolt figyelmébe... ‘A Financial Times szerint Magyarország és Lengyelország lehet a nagy vesztese a következő uniós támogatási ciklusnak, ha valóban átrendezik az EU kohéziós támogatások rendszerét…. ‘Mindezek mellett a felhasználás feltételei is szigorodni fognak. Az EU több konkrétumot is meg fog határozni azzal kapcsolatban, hogy mire lehet és mire nem szabad közösségi forrásokat költeni. Nem is beszélve arról, hogy a jogállamiság helyzete is lényeges tényezővé válik az EU-s források szétosztásánál. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy abban az esetben kaphatna Magyarország pénzt (akárcsak a többi tagállam) az Európai Uniótól, ha garantálni tudja az igazságszolgáltatás függetlenségét…. Mondjuk Magyarország esetében pont Polt Péter arra a garancia, hogy ez nem történhet meg mostanában. Az sem véletlen, hogy Magyarország nem akar az európai ügyészség felállításához és működéséhez sem csatlakozni semmilyen formában. Mert, hogy ez az uniós szervezet volna hivatott arra, hogy ellenőrizze az EU-s források felhasználásának törvényességét is…. Na, ez valami olyan, amire Orbán és kormányzata egy cseppet sem vágyik. Pedig az EU-s pénzek elapadni látszanak, és talán pont ezért igyekszik Orbán is kifarolni az EU-ból….’
kerekperec
2018. május 04. 11:10
...'Orbán Viktor, illetve az Orbán rendszer legnagyobb bűne nem az, hogy dúsgazdag fideszesek szerint meg kéne tudni élni egy magyarnak havi 47 ezer forintból. És még az sem a legnagyobb bűn, hogy a magyar gyerekeknek nincsen jövőjük Magyarországon. A rendszer legnagyobb bűne az, hogy elrabolta a magyarok erkölcsi ítélőképességét. (Kanadai Magyar Hírlap)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!