Strómanvilág

2018. március 28. 07:08

A korrupciónak is vannak fokozatai.

2018. március 28. 07:08
Csécsi László
Magyar Nemzet

„A korrupciónak is vannak fokozatai. És ezek a szintek nemcsak az ellopott összegek nagyságában különböznek egymástól, hanem abban is, hogy miként működik az a rendszer, amely magánvagyonná alakítja az állami pénzeket. Úgy tűnik, amennyivel tehetségesebb a Fidesz-vezetés a korábban kormányzó balliberálisoknál, annyival hatékonyabb módszereket sikerült kidolgozniuk. Erkölcseikben azonban nem sokban különböznek.

Az elmúlt hetekben a lapunkban napvilágra került korrupciós, korrupciógyanús ügyek fogadtatása rengeteg tanulsággal szolgálhat a politikusok és a választók számára is. Például arról, hogy a visszaéléssel vádolt kormánytagok valóban büntetlenül lesöpörhetik-e magukról az efféle vádakat. Egyelőre úgy áll a dolog, hogy igen. Mindegy, milyen életszerűtlenek a fellengzősen elmondott ellenérvek, mindegy, milyen ingatag alapokon állnak, a lényeg az, hogy tagadni kell. Még akkor is, ha újabb és újabb terhelő bizonyítékok látnak napvilágot. A számonkéréstől egyelőre nem kell tartani, a lényeg az, hogy minden belesimuljon a végletekig lebutított kampánykommunikációba. A célegyenesben taposni kell a gázt, nincs helye hirtelen kormánymozdulatoknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2018. március 29. 16:35
Honjaim! Az élet remek játékos! A Dél-Békési Szuperinfóban.Féloldalas politikai hírdetések, .Jobbikos és Mszp-p egymás mellett!! Alattuk kereskedelmi reklám: MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK! ÁRNYÉKOLÁS TECHNIKA!! Jó mi???
sozlib_abschaum
2018. március 29. 10:49
"Strómanvilág", először meglepődtem, hogy a "magyar?" nemzet ilyet mer írni a hadházy családról.
catalina9
2018. március 28. 13:50
Még akkor is, ha újabb és újabb terhelő bizonyítékok látnak napvilágot. " Lássuk azokat a "bizonyítékokat"...
kispufi
2018. március 28. 10:30
Itt egyedül a janicsárpárt erkölcsi alapjai megingathatatlanok és az ügyei tisztázottak, mert a főnök mondja, egész addig, ameddig a főnök azt mondja. Főleg, ha nem beszélünk róla, mert akkor már árnyalni kéne a helyzetet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!