Minden hiába…

2015. június 20. 14:30

A Menekültek Világnapja előestéjén a magyar kormány úgy döntött: a menekülők ellen az ország déli határán húzza föl a nyugaton negyedszázada lerombolt vasfüggönyt.

2015. június 20. 14:30
Molnár Csaba
Demokratikus Koalíció

„Minden hiába…

Hiába Máté apostol szavai: »Mert éheztem, és ennem adtatok, szomjaztam, és innom adtatok, jövevény voltam, és befogadtatok, mezítelen voltam, és felruháztatok« (MT 25, 35-36)

Hiába Ferenc pápa üzenete: »…kérjék Isten irgalmát, akik bezárják kapuikat a menedékre szorulók előtt!«

Hiába az ökumenikus Egyházak Világtanácsa figyelmeztetése: »A nemzetközi közösség…kötelessége megmenteni azon menekültek életét, akik a tengeren vagy szárazföldön veszélybe kerülnek…«

Hiába az EU négy biztosának nyilatkozata: »a védelemre jogosult menedékkérőknek meg kell adnunk a lehetőséget az emberhez méltó életre…«

Hiába a Magyar Helsinki Bizottság kimutatása, hogy az EU-n kívülről érkezett bevándorlók jóval nagyobb arányban rendelkeznek diplomával, dolgoznak és járulnak hozzá gazdaságunkhoz, mint a magyar állampolgárok.

Hiába António Guterresnek, az ENSZ menekültügyi főbiztosának felhívása: »…anyákról, apákról, fiúkról és lányokról beszélünk…Az idei menekültek világnapján mindenki emlékezzen arra, ami összeköt bennünket egymással – arra, hogy mindannyian emberek vagyunk.«

Hiába a közös európai felelősségvállalás és az Európai Unió alapjait jelentő emberi jogok tisztelete.

A Menekültek Világnapja előestéjén a magyar kormány úgy döntött: a menekülők ellen az ország déli határán húzza föl a nyugaton negyedszázada lerombolt vasfüggönyt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2015. június 22. 04:46
Molnár Csaba! Menjetek Világszélhámos Vezetőddel EGYÜTT a Picsába! Ő már menedékes Brüsszelben, 1,5 milliárdos biznisz a zsebében, kontrollálhatja Európát, talán már meg is tértetek Együtt a hivatkozások szerint?
kjkj945
2015. június 21. 19:20
D in K a P. zsi zsik.
soelmo
2015. június 21. 19:06
Én elhiszem, hogy a kommunistáknak minden mindegy, ugyanis a kommunistaság nem világnézet, nem meggyőződés, hanem szakma. A hatalom megszerzésének és megtartásának módszere, e módszer ismerete és gyakorlása. Most azok a liberálisnak nevezett, kommunistának is csak csúfolható hatalomszerzők várják tárt karokkal a népvándorlás ellenőrizhetetlen eredetű és célú tömegeit, akik a jelképes honosítást megtagadták honfitársainktól... Bevallom, én csodálom, hogy van még ember, aki komolyan veszi őket.
Lolka-Bolka
2015. június 21. 18:48
te hitvany fereg !!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!