Hiányzók

2014. december 19. 10:31

Az időközi voksolás tétjének emelésére tett kampánykísérlet annak tudható be, hogy a jobboldal vereség esetén elveszíti kétharmadát, s ha ez megtörténik, akkor... mi is lesz?

2014. december 19. 10:31
Hancz Gábor
Kisalföld

A hétfői nap tanulsága az, hogy semmi különös. A helyzet ugyan úgy áll, hogy Navracsics Tibor uniós biztossá választása óta a Fidesz–KDNP csak akkor tudja biztosítani a kétharmados többséget, ha képviselőik közül senki sem hiányzik, tegnapelőtt ezzel szemben egyikük nem volt az ülésteremben, mégis simán átment a törvénygyárban a dohányellátási rendszer – a baloldal által egyébként élesen bírált – átalakítása, valamint a közszolgálati médiacégek egyesítése. A magyarázat egyszerű: Vona Gábor igazoltan, Gyurcsány Ferenc igazolatlanul hiányzott, s időnként egy-egy jobbikos és PM-es képviselő sem nyomott gombot. Hajlok afelé, hogy az ellenzék megosztottságára és fegyelmezetlenségére alapozva a fontos ügyekben a kormányzó erők február után is össze fognak hozni elegendő voksot akkor is, ha formálisan nem lenne meg a kétharmados többségük.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2014. december 19. 11:22
Semmi sem lesz!!!!!!!!!!!!
Tyrker
2014. december 19. 11:20
Gyurcsány a hibás!
kamasuka
2014. december 19. 10:57
Semmi. Lsd. pár törvényt erről a hétről!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!