Örök vita az áthárítás

2012. november 21. 09:49

Az új közműadót a szolgáltatók nem tudják áthárítani, mert a kormány befagyasztotta a rezsiköltségeket.

2012. november 21. 09:49
Surján László
Facebook

„Mivel a kormány nem a lakosság által fizetett adóket emeli, hanem máshová nyúl, az ellenzék, annak érdekében, hogy továbbra is megszorításról beszélhessen ezen terheknek a lakosságra való áthárítását emlegeti. Maguk az érintettek is segítik őket, mert el szeretnék érni, hogy a kormány visszalépjen vagy legalább mérsékelje a rájuk rótt terhet. a 2013. évi költségvetésben két terület tartozik ide: A tranzakciós adó, és a közmű adó. Az előbbiben nehezebb a helyzet, de a kormány mindent törvényes eszközt igénybe fog venni annak érdekében, hogy a bankok ne háríthassák át a lakosságra a tranzakciós illetéket. Az új közműadót a szolgáltatók nem tudják áthárítani, mert a Kormány befagyasztotta a rezsiköltségeket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barnabox
2012. november 21. 17:28
Remélem surján úr is olvassa ezeket a kommenteket! Talán érdemes lenne neki valamelyik fullajtárával táblázatos formába foglalni a támogatók, és ellenzők tömegét! Én is abba a táborba tartozom aki azt mondja, hogy amit leírt, pökhendi hazugság, és jobb lenne ha végre eldugulna!!!
Yuing
2012. november 21. 16:25
Lacikám nagy egy ökör vagy az biztos ! Mindent mi fizetünk , még téged is (sajnos)
BőröndÖdön
2012. november 21. 15:22
Surján úr,kintről nem kell,csak lehet segget nyalni,tömködje csak szépen a zsebét,hasznos dologra úgyis alkalmatlan.
Nagytestver
2012. november 21. 13:38
Eljen a KORMANY! Eljen Surjan, koszonjuk, vivat! Surjankam! Jol szeditek a fizetest a nagy semmiert? Jol utaztok ti es kedves csaladotok a diplomata utleveleitekkel? Orcatlan nepseg!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!