Bajnai és Dopeman

2012. október 17. 14:01

Miként vélekednek a nyugdíjrendszert alapjaiban megszigorító Bajnai-kormány tevékenységéről?

2012. október 17. 14:01
Kiss Dávid
Nézőpontok

„1. Egyetért-e Bajnai Gordon a Milla korábbi, Trianont gyalázó fényképével, illetve annak kísérőszövegével?

2. A korhatár előtti nyugdíjakért küzdő Szolidaritás miként vélekedik a nyugdíjrendszert alapjaiban megszigorító Bajnai-kormány tevékenységéről?

3. Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért csoport mit gondol a Sláger és Danubius Rádió megszűnéséről, amely épp a Bajnai-kormány idejére esett?

4. Juhász Péter, a Milla Egyesület elnöke hogyan fog együttműködni a Gyurcsány Ferenccel nemrég telefonon is beszélő Bajnai Gordonnal?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2012. október 17. 20:51
jav:Roszra=Ropszra
elfelejtette
2012. október 17. 20:42
Szerintem epp idoben balheztak ossze az un. demokratikus ellenzek eroi, igy boven van idejuk egymast leamortizalni 2014-ig. Csak igy tovabb!
korona
2012. október 17. 20:37
és nektek nem kellett Budaházy György királynak, pedig minden adottsága megvan hozzá. Olyan rendszere van egy országnak, amilyent megérdemel. Doppeman, Bajnai, Gyurcsány,......,Orbán,...... Az emberek meg kérdezik, hogy miért megy ilyen rosszul minden. Roszra összeütött, néhány magasztos gondolattal induló úgynevezett "alkotmány", de ha belelapozunk és eljutunk például a munkát, a munkást illető részekhez, semmi okunk nincs nem felháborodni. Igazán észre kellene venni már, hogy a nemesek ki lettek irtva. Kivégezték a királyságot. Félrenevelték az embereket ifjúkorukban. Minden körmönfontság, csalárdság, hazudozás - pedig az élet oly rövid. És milyen szégyen gyermekeinknek, hogy a szüleik csaló, senkiháziak, rablók voltak. Az emberek neve mögött nincs már semmi. De. Minden hiba helyrehozható! Javítható. Bízzunk!
ciseaux
2012. október 17. 19:30
Valaki, aki vagy ráér, vagy van olyan ügyes, keresse már meg a Ron Werbert a színfalak mögött!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!