Budai Gyula esete a diplomáciával

2012. január 12. 11:07

Demokráciákban a tájékozódás fő forrása természetesen a média, de olyan országokban, ahol nincs szólásszabadság, más csatornákat is kell keresni.

2012. január 12. 11:07
Tokfalvi Elek
Hírszerző

„Budai Gyula kormánybiztos kilenc hónappal az esemény után méltatlankodva újságolja a Magyar Nemzetnek és a Hír tv-nek, hogy tavaly májusban Eleni Tsakopoulos Kounalakis tavaly májusban »informális beszélgetésre« hívta meg, és itt a Sukoró-ügyről »faggatta«. Budai Gyula így vélekedik: »a velem folytatott beszélgetés teljes mértékben illeszkedik abba az információgyűjtésbe, ami az előző kormány tagjai ellen indult eljárások tekintetében információgyűjtésnek hívható«.

Budai Gyula kormánybiztos ráhibázott az igazságra. Mégpedig a tekintetben, hogy az információgyűjtés valóban információgyűjtésnek hívható. A diplomaták ugyanis információt szoktak gyűjteni arról az országról, ahol állomásoznak. Erről a sokkoló tényről a Magyar Nemzet olvasóközönségnek minimum a Wikileaks-ügyből már értesülnie kellett.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbendeguz
2012. január 13. 08:05
Én meg azután érdeklődnék a nagykövet asszonytól, hogy milyen demokrácia az, ahol a nemzet katinai lehugyozzák a halott katonákat????
Ebfül
2012. január 13. 01:48
"raised more than $1 million for Hillary Clinton during her 2008 primary battle with Barack Obama. But once Obama had all but locked up his party’s nomination, the Greek-American millionaire switched camps and supported the man who now has made her ambassador to Hungary." "The White House cited her “cross-cultural work with the World Council of Religions for Peace, for which she engaged in the diplomacy of global interfaith dialogue,” presumably to demonstrate Tsakopoulos-Kounalakis’ qualifications to serve as the United States’ top envoy to the government of Hungary, since her resume is largely absent of diplomatic experience." Eleni és a diplomacica
shighhopes
2012. január 12. 17:02
Budai Gy. első(!) munkahelye a budapesti katonai ügyészség volt még az átkosban. Ez az adalék még szerintem sokat hozzáad a teljes képhez.
OmegaMale
2012. január 12. 15:31
"Demokráciákban a tájékozódás fő forrása természetesen a média, de olyan országokban, ahol nincs szólásszabadság, más csatornákat is kell keresni." Figy bazzeg, arról írni a sajtóban (-> szabadon szólni), hogy nincs szólásszabadság, elég nagy FAIL... XD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!