Megbukik-e ma délután Kövér László?

2011. november 07. 12:55

Amióta Kövér idiótának nevezte az Emberi Jogok Európai Bíróságának tagjait, egyetlen ellenzéki párt sem szólította fel lemondásra. Ez súlyos hiba.

2011. november 07. 12:55
Tokfalvi Elek
HVG

„A döntést egyhangúlag hozták meg, beleértve az idióta elnök asszonyt és azokat a valahonnan Strasbourgba tévedt egyéb idiótákat, akiknek van fogalmuk, sőt tapasztalatuk a diktatúrák működéséről.

Az Országgyűlés elnöke mindezt péntek este fejtette ki. A parlamentben van öt párt, és készülődik egy hatodik. Ha Magyarország politikai vezető rétege (az elit kifejezést nem pazarolnám rá) a legcsekélyebb mértékben is tiszteletben tartja azt a nemzetközi intézményrendszert, amelynek szabályait a Magyar Köztársaság Országgyűlése törvényekben fogadta el magára nézve kötelezőnek, akkor az öt és fél pártnak testületileg követelnie kéne Kövér László lemondását. Szombaton munkanap volt, ráértek volna. De vasárnap is van ügyelet. Na jó, az ellenzéki három és fél megtehette volna, őket nem köti a pártfegyelem. Oké, ha nem, akkor csak a »demokratikus« két és fél. Rendben, értem, hogy nehéz felfogni, akkor csak egyetlen pici pártocska, akármelyik.

De semmi. Pártirányból vasárnap estig egyetlen mukkanás jött, ebből kiderült, hogy az LMP gazdasági szakértője szerint Kövér László nem eléggé antiglobalista.

Kénytelen vagyok azt hinni, hogy a magyar parlamenti pártoknak halványlila gőzük nincs, hol élnek. Jaj nekünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OmegaMale
2011. november 08. 08:48
"Amióta Kövér idiótának nevezte az Emberi Jogok Európai Bíróságának tagjait, egyetlen ellenzéki párt sem szólította fel lemondásra. Ez súlyos hiba. " Érdekes, hogy nyugaton nem játszottak megszállósosat a komcsik, így ott rendben van a vörös csillag (bár úszunk egy kicsit még nyugatabbra és ott már a 60-as években bunkert épített apu a kertben, ha a vörös ördög csak megvicsorította fogait). De a horogkereszt, na az nagyon csúnya dolog nyugaton IS. Plusz a világ egy jó része úgymaradt, vöröscsillagos állapotban, ezért aztán velük is kéne konfrontálódni (mintha nem tudná Észak-Korea, hogy atomrakétával a hátunk mögött a ránk mosolygók öröme nem őszinte és hát Kína sem a kapitalista fellegvár, de hát még a fogkefénk is ott készül, megenyhül az EJEB kérges szíve). Viszont, érdekes módon nácziból igen kevés maradt, mégis elképesztő divat lett keresni/üldözni őket ill. nácizni másokat. Dehát így van ez, a nagy kupac ganét soha senki nem akarja eltakarítani, inkább keres magának egy pókhálót a sarokban és látványosan *kitakarít*. A politikai korrektség része, hogy ha a minket ingerlő dolgokat elítéljük (a horogkeresztet), akkor nem vonjuk kétségbe, hogy mások nyugalmát, érzéseit más eszmék és jelképeik IS zavarhatják (vörös csillag). Viszont Neked Tokfalvi már végre nem kell az objektív megmondó ember terhes szerepét tovább játszanod, most már lehetsz aki vagy.
Fakutya ezredes
2011. november 08. 00:18
Zsirinovszkijnak ez nem az első ilyen ügye tévéműsorokban és a stúdiókon kívül: 1995-ben egy politikust leöntött gyümölcslével, ugyanabban az évben egy képviselő haját tépte meg, 2003-ben szintén két hasonló esete volt, 2005-ben egyik két évvel korábbi áldozatát leköpte a duma folyosóján és ezzel dulakodást provokált, s a tavaly decemberi parlamenti választások előtt is élő adásban veszett össze botrányosan szintén egy politikussal. Áldozatai közül a legtöbben liberális irányzatok képviselői. Mondjuk ilyen szempontbol kifejezetten szimpatikus.
Strongbow
2011. november 07. 23:09
Ezt kihagytuk, csak, hogy tudjuk, kit az idióták akik EGYHANGÚ döntést hoztak: "Elnök: Françoise Tulkens (Brüsszel, 1942), a Bíróság alelnöke, a Leuveni/Louvaini Katolikus Egyetem professzora David Thór Björgvinsson (Reykjavik, 1956), a Reykjavíki Egyetem professzora. Dragoljub Popovics (1951, Zimony), belgrádi jogászprofesszor, volt berni nagykövet, a szerb és a szerb-montenegrói alkotmány egyik kidolgozója. Sajó András (1949, Budapest), a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem, a Közép-Európai Egyetem, az ELTE professzora, a Chicagói Egyetem vendégprofesszora, számos alapmű, többek között A szólásszabadság kézikönyve szerzője. Isil Karakas (nemcsak idióta, de az elnökhöz és a svájci kollégához hasonlóan nő is; 1958, Isztambul), a Galatasarayi Egyetem professzora, több francia egyetem, köztük az Université Robert Schuman vendégprofesszora. Paulo Pinto de Albuquerque (1966, Beira, Mozambik), a Portugál Katolikus Egyetem docense. Helen Keller (1964, Winterthur, Svájc), a Zürichi Egyetem professzora, az ENSZ Emberi Jogok Bizottságának tagja."
TuskóHopkins
2011. november 07. 22:52
Fakutya ezredes 2011. november 7. 22:20 @TuskóHopkins Mit tudtok ti ott az alagsorban a jo izlesrol? A hozzászólásaitokat minőségét látva, nálatok biztos sokkal többet. Nem is értem, hogy miért zavar benneteket a lebunkózás. Folyamatosan hangosan fingtok a templomban, aztán csodálkoztok, ha gyökérnek néznek benneteket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!