Komcsiadó: igazságtétel komcsi módra

2011. október 24. 14:09

Mi is lehetünk hülyék, nem lenne jó, ha a meggyőződéseinkért sok év múlva másvalaki minket büntetne.

2011. október 24. 14:09
Tokfalvi Elek
Hírszerző

„Vagy nem teszünk kivételt a diktatúra elnyomó apparátusának hatalmas részével; vagy kijelentjük, hogy aki ordító disznóságokat művelt, azt úgyis kiveti magából a közélet, de aki egyszerűen csak szolgált a hite szerint, azt békén hagyjuk, boldoguljon, ahogy tud. Mi is lehetünk hülyék, nem lenne jó, ha a meggyőződéseinkért sok év múlva másvalaki minket büntetne. Nálunk, mondom, nem valósult meg egyik stratégia sem. A kormányok és az ellenzék mindig csak a „viszonyokat” nézték, hol kinyitották, hol elzárták a gyűlöletcsapot, és kinevezések, törvények, bírósági ítéletek szintjére emelték a kommunista múlt körüli hazugságokat.

Ha valaki huszonegy év után politikai szerepeket (nem bűncselekményt) nyugdíjmegvonással akar büntetni, és még ekkor is méricskéli a »szolgálati időket« meg a »viszonyokat«, egyszóval ízlése és aktuális érdekei szerint kivételezni óhajt, az ne hivatkozzon arra, hogy a nyugdíjak »sértik az emberek igazságérzetét«. Annál inkább, mert ezt az igazságérzetet nagyjából ugyanezek a demokratának mondott politikusok huszonegy éven át módszeresen rongálták.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jeff
2011. október 24. 20:54
Ez a tökfej tagadja a kommunista bűnöket! Nemcsak a nácikat kell felelősségre vonni, hanem a bolsevik tömeggyilkosokat is!
szabadhajdu
2011. október 24. 19:21
Eme egy szerecsen mosdató libsi. Talán nem a család érintett?
miloka
2011. október 24. 19:17
Tökfalvikám! " nem lenne jó, ha a meggyőződéseinkért sok év múlva másvalaki minket büntetne." Csak a külön jutalom jár az ilyeneknek? na persze, csak annak aki a bolsi-kommunista elveket vallotta, vallja. Szerinted. Csupán csak annyi fog történni ( reméljük) hogy a az elvekért kapott külön nyugdíjakat szépen elveszik. A nyugdíj a munkáért, a munkaviszonyban töltött időért jár(na).
Őrnagy Őrnagy
2011. október 24. 19:05
Ez a legnagyobb patkány mind közül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!