Aranyeső után – hol tart Milák Kristóf?

2024. április 17. 21:50

Az egy év után újra versenyző világklasszis úszó eredményeiről korábbi és mostani edzőjét, valamint a szövetségi kapitányt kérdeztük.

2024. április 17. 21:50
20240410_1006_KAR
P. Fülöp Gábor

Nyitókép: Nemzeti Sport / Török Attila

Az éremtermést nézve még jobban is teljesített, mint egy éve, ugyanakkor az időeredmények és a látottak beszédesek – ha már a főszereplő továbbra sem nyilatkozik senkinek. Az egyéves önkéntes száműzetés után az úszó országos bajnokságon visszatérő Milák Kristóf nem tűnt boldognak, ugyanakkor egyáltalán nem teljesített rosszul. Sőt, a hosszú kihagyás, a kevés edzés ellenére kifejezetten jól úszott, még nemzetközi mércével mérve is. Tokiói olimpiai bajnokunk, 200 méter pillangón világcsúcstartó versenyzőnk hat számban indult a Duna Arénában, és öt arany-, valamint egy ezüstérmet gyűjtött be. 

Egy picit hátrébb vagyunk, mint 2023 áprilisában, de annál jóval előrébb, mint gondoltuk” (Virth Balázs)

 

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­ö­­­g­ö­­­s­­­ ­­­l­­á­n­­­y­­­o­­k­ ­­v­­­á­­­r­­­n­­a­­­k­ ­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
pepu
2024. április 18. 02:17
Van még három hónap. Lehet hogy jó lesz az időzítés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!