Visszavonatta Cristiano Ronaldo a csapatának megítélt büntetőt (VIDEÓ)

2023. november 28. 11:37

A portugál sportszerűen, rögtön az esése után jelezte, hogy nem jár a tizenegyes.

2023. november 28. 11:37

Hétfő este az ázsiai Bajnokok Ligája 5. fordulójában csapott össze egymással a többek között Cristiano Ronaldót, Laporte-ot és Manét is foglalkoztató szaúdi al-Nassr és az iráni Persepolis. A meccs 2. percében Ronaldo egy tizenhatoson belüli párharc során a földre került, a kínai Ma Ning játékvezető pedig habozás nélküli a büntetőpontra mutatott. A portugál támadó sportszerűen rögtön jelezte, hogy nem történt szabálytalanság, de a bíró végül csak a saját szemének hitt, előbb visszanézte az esetet, majd visszavonta a döntést. A találkozó gól nélküli döntetlenre végződött, de a szaúdiak így is megnyerték a csoportjukat.

Fotó: Fayez Nureldine/AFP

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. november 28. 13:05
Halló Mandiner! Van ott valaki? Ezt a dasdasd-0 nicknevű hülyét nem lehetne kivágni innen?
GrumpyGerald
2023. november 28. 12:50
Hát szerintem pedig ez 11-es... Oké később visszahúzta a lábát, de akkor már késő volt. @dadasd: dadogj tovább a FOSaidról...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!