Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Fel vagy készülve, hogy Budapesten teltház előtt ünnepled az EB kijutást, erre jön egy bolgár

2023. november 16. 20:33

Kösz, hogy elb*sztad ezt nekem!

2023. november 16. 20:33
Szófia, 2023. november 16.
A magyar csapat tagjai a Himnuszt éneklik a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkõzés után a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. A találkozó 2-2-es döntetetlenre végzõdött, a magyar válogatott kijutott a jövõ évi Európa-bajnokságra.
MTI/Szigetváry Zsolt
Tiltott Vajdasághub
Tiltott Vajdasághub
Facebook

„Fel vagy készülve, hogy Budapesten teltház előtt ünnepled az EB kijutást. Erre jön a bolgár és fejel egy öngólt. Kösz, hogy elb*sztad ezt nekem!”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2023. november 17. 21:18
Mondjuk hogy melyik kalapból sorsolnak 2 hét múlva, távolról sem mindegy, hogy vasárnap mi lesz az eredmény. Ha nem kapunk ki, megvan a csoportelsőség. És remélem a szerbek ellen is lesz egy ilyen spori, mint ez a lengyel “barát” volt, aki így tolja majd a bolgárokat.
connorj
2023. november 17. 14:56
Nagy lesz a buli: https://vm.tiktok.com/ZGeJD3vBL/
iimre
2023. november 17. 14:54
"Fel vagy készülve, hogy Budapesten teltház előtt ünnepled az EB kijutást, erre jön egy bolgár és fejel egy öngólt." Sebaj, a kijutás már megvan, majd a csoport első helyét (ha összejön) ünnepelhetjük a Puskásban. :P
ekeke1
2023. november 17. 13:13
"Fel vagy készülve, hogy Budapesten teltház előtt ünnepled az EB kijutást, " Na és, ugyan mi gátol most meg ebben? Mert az a biztos tudat hogy már megvan az EB kijutás, garantáltan nem. Kimész, nyugodtan stresszmentesen ünnepelsz, aztán hazamész, kisdombra lecsücsülsz, csücs és várod az EB-t... És dá kápó. Mi a gond?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!