„Koronázd meg a boszorkányt!” – kiakadt a keresztény influenszer az ír előadó sátánista produkcióján (VIDEÓ)

2024. május 13. 09:42

Kap Chatfield szerint semmi keresni valója egy démoni rituálénak a dalversenyen.

2024. május 13. 09:42

Nyitókép: TOBIAS SCHWARZ / AFP

Kap Chatfield, ismert keresztény előadó, tanácsadó és filmkészítő is elmondta egy videóban a véleményét a 2024-es Eurovízió ír fellépjéről, a magát nembináris boszorkányként definiáló Bambie Thug-ról, aki egy sátánista rituálét adott elő a színpadon.

Produkciójában, a Doomsday Blue-ban nemcsak hogy egy gyertyákkal körberakott pentagramma kapott fontos szerepet a színpadon, hanem 

egy ördögi figura is táncolt az előadóval.

Chatfield – aki a Love Church online lelkészeként is szolgál – mélyen elítélte Thug előadását, mivel úgy vélte, hogy a boszorkányságot népszerűsíti. Majd hozzátette, hogy semmi helye „egy démoni rituálénak” a több évtizedes múltra visszatekintő dalversenyen.

A keresztény influenszer a zenét is szörnyűnek ítélte meg, valamint azon is felháborodott, hogy a show végén megjelent a „Crown the witch” felirat, azaz koronázd meg a boszorkányt.

A vonatkozó videót alább tekintheti meg:

Mint ismert, a woke-őrület itt még nem állt meg az Eurovízión, hiszen az idei versenyt egy magát ugyancsak nembinárisnak valló svájci előadó nyerte meg, akivel Bambie Thug duettet is tervez.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

 

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2024. május 13. 19:41
-zsoltkom- sternerregnix részére 2024. május 13. 16:59 "te milyen eredményre gondolsz?" Hát kb. erre.... "Mert lesznek az emberek magukat szeretők, pénzsóvárgók, kérkedők, kevélyek, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, háládatlanok, tisztátalanok, Szeretet nélkül valók, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértékletlenek, kegyetlenek, a jónak nem kedvelői." 2TIMÓTEUSZ 3:2-3
..--..
2024. május 13. 19:41
zsoltkom- sternerregnix részére 2024. május 13. 16:59 folytatás... Gondolj bele, az akkori jelenből a múltba mutató gondolkodás-logika, ami mutatja mai énünket... "Mert lesznek az emberek (...) Szeretet nélkül valók " Az eredményt a sorolt többi viselkedésformákból következtesd ki. Tele vannak a börtönök... az országban fizikai jólét van (közepesen) és mégis boldogtalan helyen rangsorolt sokaknak az itt élt élet. A Magyar Katolikus Egyház az éves pénzért gyáva kutya lett, így a hívőiben elfelejtődött az önmaguk vizsgálata. Mindig most jönnek ki a templomból, hogy ne kelljen szembesülni a maguk tetteivel. Nem szelídek, hanem haragvók és békétlenek, mi több bosszúállók. Így aztán egyszer csak mindenki ilyen lett. 2000 év szeretet hagyománya. Ez a Timóteusz időjárásjósnak is jó lenne, 100% a szavainak beválási esélye, annyira látta a jövőt. Nem?
jostothu
2024. május 13. 19:24
Ez az egész un. dalverseny egy undorító bűzlő pöcegödör.
..--..
2024. május 13. 16:24
-zsoltkom- sternerregnix részére 2024. május 13. 15:14 " Csak azért mert te nem tudod milyen a szeretet, attól még az létezik." Ezt a sablon szöveget-gondolkozást olvastad valahol? Annyiféle szeretet van, amennyit csak akarsz, csak hozzá kell tenned egy jelzőt... végtelen szeretet... önzetlen szeretet... hamis szeretet... kéretlen szeretet... nyomasztó szeretet... őszinte szeretet... stb. A non pus ultra jelzős szeretet... az Isten szeretet. A példa rá... Ádám-Éva bűnt követ el és szeretetből Isten elveszi tőlük az örök életet és a leszármazottainak is. Van egy közismert, szerintem közhiedelem: Isten azért büntet minket, mert szeret. Isten úgy szeret minket, hogy "javunkra engedi a szenvedést" https://n9.cl/qfd79 A szenvedés mértékét meg (gondolja Ő) az emberek egymás között intézzék. :)) Tehát vagy senki sem tudja, mi a szeretet vagy nagyon is mindenki. Egy örökölt kereszténységgel, mindenki tudja a keresztény szeretet fogalmát... és hát az eredményét is látjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!