Letartóztatással fenyegettek meg egy férfit Londonban, mert „nyíltan zsidó”

2024. április 20. 20:53

A londoni rendőrség nem tudja biztosítani, hogy főváros biztonságos legyen a zsidók számára.

2024. április 20. 20:53
null

Nyitókép: MTI/EPA/Tolga Akmen

Felháborodást váltott ki az az eset Londonban, amikor egy rendőr azzal fenyegetőzött, hogy letartóztat egy zsidó férfit, aki megpróbált átkelni az úton egy palesztinbarát felvonulás mellett, mert „jelenléte ellenszenves volt”. A férfi egy zsinagógát látogatott meg, majd utána próbált sétálni a brit fővárosban, de félrehívta egy rendőr és azt mondta, hogy „megzavarja a békét”, mert „nyíltan zsidó” – írja a Magyar Nemzet

Nem akarom, hogy bárki bárkivel összetűzésbe keveredjen, de ön, uram, egészen nyíltan zsidó. Ez egy palesztinbarát felvonulás. Nem vádolom önt semmivel, de aggódom a jelenlétére kapható reakció miatt” – mondja a férfinak az egyik rendőr a videóban. 

Az ön jelenléte itt olyan sok embert zavar, hogy nem tudunk mindenkivel elbánni, ha megtámadják” – mondja kicsivel később a másik rendőr, majd hozzátette ha úgy dönt, hogy ottmarad, és ezzel rendbontást okoz, akkor le fogják tartóztatni.

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­ö­­­g­ö­­­s­­­ ­­l­­­á­­­n­­­y­­o­­k­ ­­­v­á­­­r­­­n­­­a­k­­ ­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 21. 20:54
Helyes. Az apartheid zsidó terrorállam népirtása kötepette tisztességes ember nem lehet zsidó, vahy a zsidók sunyi csicskája! Minden zsidó felelős minden zsidóért!
NokiNokedli
2024. április 21. 11:40
A retkes tetűhintást jól megverték volna, akkor nekiállt volna feljebb.
NokiNokedli
2024. április 21. 11:36
A rendőr abszolút korrektül járt el. A mocskos zsidó egy provokátor volt, aki ben fért a bőrébe. Zsidó vircsaft felvonuláson sem akar átkelni szkínhed.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!