Giorgia Meloni: Ami Brüsszelben történik, az megdöbbenéssel tölt el bennünket

2024. április 16. 19:33

Teljes szolidaritásomat fejezem ki az indokolatlan visszaélés minden áldozatának – fogalmazott.

2024. április 16. 19:33
Marco Marsilio's Closing Rally For The Electoral Campaign For The Regional Elections In Abruzzo

Nyitókép: Marco Zac / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Giorgia Meloni olasz miniszterelnök is reagált a hazai és külföldi sajtót is felkavaró eseményről, amelynek során a brüsszeli polgármester bezáratta a Brüsszelben tartandó Nemzeti Konzervativizmus Kongresszust. Az Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) pártcsalád X-oldalán olvasható a miniszterelnök reakciója.

Ami Brüsszelben történik, az hitetlenkedéssel és megdöbbenéssel tölt el bennünket. A belga főváros egyik önkormányzatának polgármestere betiltott egy konferenciát, amelyen a tervek szerint kormányfők, nemzeti és európai parlamenti képviselők vettek volna részt. A rendelet nyomán a rendőrség fizikailag megakadályozta, hogy a vendégek és az előadók belépjenek a konferenciára” – fogalmazott Meloni.

Azonnal felkértem Alexander De Croo belga miniszterelnököt, hogy járjon utána a történteknek, és köszönöm neki, hogy időben és egyértelműen fellépett  a szólásszabadság Brüsszelben zajló gyűlöletes elnyomása ellen. 

Teljes szolidaritásomat fejezem ki az indokolatlan visszaélés minden áldozatának, különösen a jelenlévő ECR-tagoknak” – olvasható a bejegyzésben.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2024. április 17. 06:10
A helyi sturmbanführer-párttitkár-tanácselnök meghozta a rendeletet és a gestapo-mkvd pribékek azonnal ugrottak. Még szerencse, hogy ránéztek a naptárra, mert akár lincselés is lehetett volna. Kérdezem, ki utasittja a helyi SS-SA különitményeket, Hol a belügyminiszter? Még nem mondott le? Az, hogy a belgik miniszterelnök elmond, leir egy rizsát, avval még semmi nincs elintézve. Aztán, miért kussolnak az unió ingyenélő tótumfaktumai?
syphax-2
2024. április 17. 04:13
P.S.: AMILYEN AZ "ADJONISTEN", OLYAN A "FOGADJISTEN"!!!
syphax-2
2024. április 17. 04:12
MINDEZEKUTÁN--AMI TEGNAP TÖRTÉNT "BRRUXXXSELLES-BEN--MINDEN EU-S DÖNTÉST A MAGYAR KORMÁNYNAK ÉS SZEMÉLYESEN DR.ORBÁN VIKTORNAK VAN JOGA ÉRTELMEZNI ÉS VÉGREHAJTANI--VAGY NEM(!!!) VÉGREHAJTANI.
Performan
2024. április 17. 00:52
Egyszerűbb lett volna belelapozni a történelemkönyvekbe ahelyett, hogy saját bőrükön is kipróbálják. Nem a mai az első intő jel, hogy mi folyik, mi történik Európában. Hanem a százezredik. Ráadásul a történelemben sem először. A jobboldal mindig is gáláns eleganciával kezelte ezeket a véglényeket, akik ma liberálisnak neveztetik magukat és vitákkal, dokumentumokkal, statisztikával és elemzésekkel meggyőzni őket álláspontjuk tarthatatlanságáról. Mert egy normális ember, aki civilizációban nőtt fel, szerető családban, barátok, tisztességes emberek között, elképzelni sem tudja, hogy létezik a világnak egy ettől tökéletesen, minden mozzanatában eltérő árnyoldala, ahol a korrupció kötelező mutatvány, a zsarolás napi gyakorlat, a perverzió sikk, a többi ember elleni erőszak pedig kötelesség. Őket bármiről meggyőzni lehetetlen, párbeszédet folytatni pedig olyan, mind galambbal sakkozni. Ők a kommunisták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!