Bármilyen kellemetlen is beismerni, de...

2024. április 25. 12:22

...Oroszország háborúja Ukrajna ellen egyben Kína csendes háborúja a Nyugat hegemóniája ellen.

2024. április 25. 12:22
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Alekszandr Demjancsuk

„1. Oroszország növeli tankjainak, drónjainak és nagy pontosságú fegyvereinek termelését.
2. Az orosz védelmi ipar alkalmazkodik és újít a konfliktus hatására Ukrajnában, modern és régebbi felszereléseket egyaránt használva.
3. Oroszország jelentős mennyiségű tüzérségi lőszerrel rendelkezik és nagyobb termelési kapacitású, mint az USA és Európa.
4. A drónok, köztük a kamikaze drónok gyártása is növekedett.
5. Az orosz védelmi ipar termelési erőfeszítéseit jelentős állami kiadások támogatják.

A legfontosabb változó: Kína.

Még akkor is, ha ezt igen sokan megpróbálják szétdumálni Európában, akár rosszul értelemzett ukrán-drukker optimizmusból, akár gazdasági megfontolásokból.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:13
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­­ö­g­­­ö­s­­ ­­l­­­á­­­n­y­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­­r­­n­­­a­k­­­ ­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
solyomtomi-2
2024. április 26. 09:24
Eddig azt hazudtátok, hogy a háborút a jenkik csinálták. Most meg kiderült, hogy valójában kínai érdekeket szolgál az egész. Az még hiányzik, hogy a háború Irán érdeke, mert így el tudja adni a drónjait az oroszoknak ahelyett, hogy kilőné őket Izraelre. Vagy fordítva: Izrael provokálta ki az ukrán háborút, mert így akar megmenekülni az iráni drónoktól. Lassan mindenki felelős lesz az egészben, csak a gazdi nem, aki kiadta a parancsot a támadásra.
makrancos-kata
2024. április 26. 06:12
Az még hátravan a felismerésláncolatból, hogy Trump és Putyin egymás nyakába borul: Európa - pipa Kína - pipa Arabok - pipa Mert fel lehet osztani a világot másképp is, mint ahogy most körvonalazódni látszik.
B_kanya
2024. április 26. 01:04
Jajdejónekünkgyzoltan-2 2024. április 25. 19:35 "Már megint hogy jönnek ide a zsidók?" Nem "a" zsidók, hanem zselé és a kvartal-95, a kagan-nuland (nudelmann) klán, soro$$....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!